(foto) O companie din Moldova face o surpriză plăcută elevilor care au 10 pe linie la BAC

sucmagic3

Detox Delivery, compania din Moldova care se ocupă pentru promovarea unui mod sănătos de viață, vine cu o surpriză plăcută pentru elevii care au 10 pe linie la examenele de bacalaureat.

Corina Dascălu, nutriționista de la Detox Delivery, a publicat azi dimineața pe pagina ei de Facebook că este gata să ofere câte o pungă cu sucuri magice elevilor care au 10 pe linie la BAC.

„M-am trezit azi dimineață și prima stire era despre rezultatele de la BAC și mi-am amintit cumva de anii de liceu, stresul prin care am trecut și eliberarea din ziua examenelor. Pentru că asta a fost cu 10 ani în urma, dar senzațiile încă mai sunt vii, m-am gândit că ar fi frumos să-i premiem pe cei mai buni dintre cei buni. Cu siguranță au nevoie de un RESTART, de o doză de vitamine și energie ca să se refacă dupa cei 12 ani de muncă. O idee spontană, dar care sper să bucure , dar și să motiveze pe ceilalți” spune Corina.

Corina Dascălu
Corina Dascălu

Ce este Detox Delivery – Noi livrăm sănătate!

„Schimbarea modului de alimentație, îmbogățirea organismului cu fitonutrienți, vitamine, minerale. Iar primul pas spre schimbare începe cu o detoxifiere sănătoasă. Noi o facem prin consumul de sucuri 100% naturale, presate la rece, pregătite în fiecare zi în Laboratorul Detox Delivery și livrate la domiciliu sau birou.
Sucurile sunt combinații din fructe, legume, verdețuri, în mare parte de sezon, ba mai mult, schimbăm rețetele și le adaptăm sezonului pentru că ne dorim să oferim maximul de vitamine ce ni le oferă natura.

sucmagic7

Sucurile le oferim sub formă de Programe, ghidate de catre Nutriționista Corina Dascălu, iar tu poți alege sa urmezi un Program de 3 zile pentru Curioși, unul pentru Curajoși de 5 zile sau dacă îți dorești ceva personalizat, atunci avem și această opțiune. În perioada detoxului cu sucuri meniul tău zilnic va include sucurile, 2 litri pe zi, apa plată, ceai din plante. Iar partea cea mai bună este că acest regim este unul ce oferă rezultate vizibile, de lungă durată și fără infometare” spun reprezentanții companiei Detox Delivery.

Detalii vedeți pe www.detoxdeliveru.md sau pagina de facebook Detox Delivery Moldova
și un nr de telefon la care puteți să-i deranjați 24/24 – 079130303.

sucmagic2

„Pe lânga programele detox pentru maturi, am lansat și o linie de sucuri pentru copii, la fel de sănătoase și gustoase, doar că acestea conțin mai multe fructe, astfel mai mulă energie pentru cei mici” conchide Corina Dascălu.

sucmagic6 sucmagic5 sucmagic4 sucmagic1

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente