DearMe: Tatiana Țibuleac aka Bobocel: Scrie așa cum crezi și… scrie mereu!

Bobocel

„DearMe” este o campanie internațională devenită virală, care constă în adresarea unui mesaj sieși la vârsta de 16 ani. Personalități din întreaga lume, vloggeri sau pur și simplu oameni care au cont pe Youtube își adresează mesaje, un soi de scrisori către trecut cu diverse sfaturi pentru „eu la 16 ani”. Echipa #diez își propune să realizeze o versiune locală a proiectului dat.

Nu inventăm nimic, nu revoluționăm social media local – furăm frumos o idee ce ne-a plăcut. În acest proiect vă prezentăm adresările către sine a mai multor persoane publice din Moldova. Bineînțeles, nimeni din ei nu poate da de sine la vârsta de 16 ani, oricât ar striga, alerga, medita etc., însă cuvintele lor pot ajunge la adolescenții de azi.

Fiecare din noi este diferit și are propria viață, dar chiar avem multe în comun. Tu, care acum ai 16 ani, s-ar putea să ai multe în comun cu unii din eroii proiectului nostru, poate chiar mult mai multe decât ți-ai imagina sau ar vrea să recunoască individualismul tău și spiritul de nimeni nu trece prin ce trec eu, nimeni nu mă înțelege!.

Așadar, lăsăm mașina timpului lui Bradbury, Heinlein și Marty McFly, și ne descurcăm cu ce avem – oameni sinceri și amintirile, experiențele lor.
Apropo, fiecare mesaj este însoțit de piesa preferată a invitatului la vârsta de 16 ani.

DearMe pentru DearYou

Taguri: #DearMe Moldova
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Djein Vacari
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente