Ce faci sâmbătă? Vino la concertul obscur al trupei germane de heavy metal MALMZEIT

29a2edd7-5bf0-8007-e3c7-e428a13b6574
Foto: malmzeit.de

Trupa MALMZEIT este un duet de heavy metal unic, fondat în 2003 în Germania de către artiștii Earl și Grey. Cei doi își cântă muzica heavy metal brutală întotdeauna numai șezând, îmbrăcați în mod adecvat și consumând un asortiment bine ales de ceai de plante. Dacă ți-am trezit curiozitatea, concertul va avea loc sâmbăta aceasta, de la ora 20:00.

MALMZEIT își află rădăcinile în muzica de cameră, nu lansează imprimări și se axează exclusiv pe apariții live, de preferință în locații dintre cele mai obscure, printre care ateliere, saloane, galerii de vară, baruri vegetariene, cluburi de tenis sau tabere de boyscouts.

Textele pieselor lor acoperă doar cel mai important subiect din toate timpurile: Starea vremii. Începând din 2017, motto-ul lor este „Faceți muzica heavy metal să redevină mică”.

Până acum MALMZEIT au realizat 150 de concerte heavy metal în Germania, Elveția, Italia, Luxemburg, Belgia, incluzând printre altele o petrecere cu consumare de sparanghel, o convenție a fanilor benzilor desenate japoneze manga, o lansare a biografiei oficiale a formației Metallica într-o librărie de carte fantasy, o petrecere de Halloween a organizației Greenpeace, o participare la Bienala de Arhitectură de la Veneția, o serată intimă lângă un foc de tabără la Volksbuhne Berlon și un concert pe un teren pentru skateboarding într-un club ilegal.

Următoarea lor destinaţie este Chişinău. Nu rata această oportunitate și vino pe 24 iunie, de la ora 20:00 la Colegiul de arte plastice „Alexandru Plămădeală” (str. Independenței, nr. 1). Intrarea este liberă.

Acest eveniment este realizat în cadrul programului Fațade Publice (28 mai – 1 iulie 2017) – un program de intervenții artistice, proiecții de film, radiou comunitar, expoziții, ateliere ce se desfășoară în cartierul Botanica al capitalei și este susținut de Ministerul Culturii al RM, Ministerul Tineretului și Sportului al RM, Pretura Botanica, CAP Al. Plămădeală, CEC ArtsLink, MitOst, Fundația Culturală Europeană și Uniunea Europeană prin programul Europa Creativă.

Detalii despre eveniment puteți vedea și pe pagina de Facebook.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente