Unde-s tinerii. Autorii emisiunii #zerodoi despre cum au adunat mii de fani în doar o lună de zile

doi

În era vitezei și a posibilităților fără limite, nu mai trebuie să fii important ca să poți apărea un fața unui public. Un telefon și o conexiune la internet te pot transforma într-o secundă dintr-un om ca mulți alții, într-un influencer cu mii și milioane de subscriberi. Cu puțină carismă, talent actoricesc și o cameră de filmat, doi tineri de la noi au decis să se facă și ei cunoscuți pe net, nu cu un vlog, așa cum preferă majoritatea, ci cu o emisiune de divertisment.

Cătălin Lungu și Radu Șarbei sunt doi foști colegi de liceu și buni prieteni, care chiar dacă au apucat-o pe  două căi diferite, actorie și stomatologie, au o pasiune comună, pe care au decis să o trateze cu mai multă seriozitate. Și-au pus la punct ideile și au lansat pe facebook în urmă cu o lună emisiunea #zerodoi.

Băieții sunt convinși că autoironia înseamnă inteligență. Prin parodiile pe care le fac, speră nu doar să-și distreze publicul, dar și să-i educe simțul autocritic.

Radu este cel din umbră și din spatele reflectoarelor, el se ocupă de filmat și montaj, iar Cătălin.. nu are nevoie de multă prezentare. El este vedeta emisiunii, imită vocea și gesturile oricărui personaj și se comportă exact ca el fără niciun efort. Totuși, este foarte selectiv atunci când alege în pielea cui va intra.

Tinerii și-au propus să lanseze câte o ediție a emisiunii săptămânal, în fiecare duminică și să păstreze formatul, adică parodiile. Nu-și fac planuri mari, se lasă purtați de val cu multă modestie. Emisiunea însă are un mare potențial și va deveni extrem de populară. N-o zicem noi, nici ei, ci cei peste 7.000 de subscriberi ai emisiunii.

Taguri: #Unde-s tinerii
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente