La Barcelona se vorbește despre provocările antreprenoarelor din Moldova în cadrul evenimentului „I Am Tomorrow”

genmoldova1

Olesea Fortuna, președinta GEN Moldova participă azi, 22 iunie 2017 a evenimentul interactiv: I Am Tomorrow, care se va desfășura în orașul spaniol Barcelona. I Am Tomorrow este un festival/conferință interactivă care își propune să celebreze și să adune împreună femei din tech, business, sport, arte, cercetare, politică și altele.

„Eu cred că femeile, în era „shared economy” (economie bazată pe bunuri pe care cetățenii le împart), pot adăuga valoare economică atât în societate cât și în familie sau pentru ele însele. Astfel, prin valorificarea potențialului feminin în antreprenoriat se pot stimula inovații și parteneriate de lungă durată pentru economiile globale. În primul rând voi fi moderatorul primei sesiuni de discuție Global Change Makers, în cadrul căreia voi prezenta instrumentele cu care conectăm femeile antreprenoare și lidere din țările pe care le reprezentăm fiecare în parte. Eu în particular voi vorbi despre Republica Moldova”, spune Olesea Fortuna, președinta GEN Moldova.

olesea1

I am Tomorrow – Barcelona este prima ediție a festivalului care se va desfășura în cadrul mai multor orașe, printre care: Berlin, Londra, Brno, Sankt Petersburg, Lisabona. „La eveniment vor participa peste 30 de speakeri din circa 20 de state. Agenda este una plină și diversă, compusă din workshopuri, discuții interactive, activități de networking, conferință ș.a.”, spune Kiran Maverick, fondator I am Tomorrow, în cadrul emisiunii online: GEN Attitude

olesea2

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente