(foto) La Orheiul Vechi va avea loc prima tabără de alergări montane din Moldova. Vor participa 40 de sportivi

unnamed (4)
Foto: Run Moldova

La sfârșitul acestei săptămâini va avea loc prima tabără de alergări montane din Republica Moldova. Participanții urmează să descopere latura peisagistică a Rezervației Cultural-Naturale Orheiul Vechi în timpul unui maraton.

Teritoriul Rezervației Cultural-Naturale Orheiul Vechi va găzdui în acest weekend prima tabără de Trail Running din Republica Moldova. Aproximativ 40 de sportivi profesioniști și amatori de pe ambele maluri ale Prutului urmează să participe în cadrul acestui eveniment.

Sportivii vor lua parte la un maraton și semimaraton pe teren accidentat. Ei urmează să îmbine plăcutul cu utilul. Astfel, în timpul maratonului vor avea ocazia să exploreze cele mai pitorești locuri ale rezervației Orheiul Vechi. Printre activitățile propuse mai figurează și implicarea profesioniștilor și amatorilor într-o serie de prezentări de produse și alimente sportive.

Trail Run este organizat de comunitatea Run Moldova și are drept scop schimbul de experiență dintre sportivii din Moldova și cei din România.

 

Photo Credit: Run Moldova
Photo Credit: Run Moldova
unnamed (3)
Photo Credit: Run Moldova
Photo Credit: Run Moldova
Photo Credit: Run Moldova
Photo Credit: Run Moldova
Photo Credit: Run Moldova
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente