Fani ai fotbalului, marcați 11 metri prin SMS și participați la Turneul caritabil Fan Cup 2017

guve1

Ole-ole- ole-ole, hai să facem un bine! Scandăm, dar și donăm pentru că Turneul Fanilor Fotbalului din Moldova a intrat în faza de pregătiri.

Fan-clubul suporterilor echipei naționale a Moldovei, selecționata „M12”, organizează pentru al doilea an consecutiv Turneul caritabil Fan Cup 2017, care va avea loc între 24-27 august la Complexul Sportiv Zimbru din Chișinău. La turneu participă echipe organizate de suporteri din țări ca Ucraina, Belarus, România, Slovacia etc.

Departe de a fi doar un Festival inedit pentru fanii fotbalului, și în acest an Turneul Fan Cup 2017 are un scop caritabil. De donațiile colectate în urma evenimentului va beneficia Centrul Comunitar din satul Ucrainca. Centrul este frecventat zilnic de aproximativ 100 de persoane dintre care 70 bătrâni și 30 de copii, și are nevoie permanent de resurse financiare  pentru o bună funcționare.

Așadar, toți fanii fotbalului sunt așteptați să-și facă încălzirea înainte de a intra pe stadion sau pe gazon… cu o donație. Fiecare donator va primi drept mulțumire un desen realizat de un copil localnic, și mai mult, are șansa de a prinde un loc de titular în selecționata de suporteri a Moldovei!

Pe platforma de crowdfunding Guvern24, organizatorii Turneului Fan Cup 2017, colectează resurse financiare pentru procurarea produselor alimentare si de uz casnic. Și doar o mică parte din resursele colectate va fi utilizată pentru instrumente de promovare a evenimentului.

Pe parcursul celor 3 zile de turneu în incinta stadionului vor fi instalate urne transparente. Astfel fiecare vizitator va putea contribui. Orice donație este binevenită şi nu se cer neapărat bani. Se vor putea dona produse alimentare sau de îngrijire personală. Miza este să se adune cât mai multe resurse materiale și financiare necesare activității Centrului Comunitar.

Până atunci, antrenați-vă: înscrieți cu o donație pe Guvern24 sau marcați de la 11 metri prin SMS cu textul 843 la numărul scurt 1555.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente