16 evenimente care vor avea loc în cele mai fierbinți luni ale anului la Art Labyrinth

lala
Foto: Léa Dubedout

Art Labyrinth te invită la o serie de evenimente care te vor încărca cu o doză de vară. Dacă nu știi cum să te distrezi pe parcursul zilelor de vacanță, atunci o escapadă la Art Labyrinth este ceea ce îți trebuie.

Art Labyrinth este un centru cultural localizat în centrul vechi al Chișinăului, pe adresa str. Sciusev 103.

ROCK-ul, „NOROC”-ul & NOI

În data de 25 iunie, Art Labyrinth-ul te invită la o seară tematică de muzică alternativă. Conceptul evenimentului pornește de la ideea că în Uniunea Sovietică „Noroc”-ul a fost distrus, astfel puțini tineri au avut curajul să-și propulseze ideile. Prima generație de intelectuali din perioada sovietică au transformat muzica dintr-o pasiune și meserie, într-o cauză. Dacă vrei să vii la eveniment, trebuie să respecți drees code-ul anilor 1966-1970. Mai multă informație găsești aici.

Games Night: Mafia

Jocul Mafia prinde o amploare semnificativă în ultimul timp. Acesta este un joc educativ, el ajută să-ți dai jos toate barierele mintale și cele de comunicare, te ajută să te dezvolți drept o persoană socială. Art Labyrinth te invită, în data de 29 iunie, la o analiză, logică, intuiție și interacțiune reciprocă. Dacă ești interesat găsești informația necesară aici.

Pink VIBE

O seară de muzică și atmosferă excepțională la 30 iunie în locația deja bine cunoscută în rândul tinerilor, Art Labyrinth. Vino îmrăcat în roșu și treci prin labirintul roz încărcat de muzică bună unde vei întâlni o serie de oameni frumoși. Accesează mai multă informație aici.

Art-Labyrinth Summer Festival

Art Labyrinth-ul, în perioada 3-9 iulie, te invită la un festival alternativ de cultură, artă și conștiiță ecologică. Este un eveniment anual, care are pentru prima dată s-a lansat în 2008. Accesează pagina de facebook pentru informații.

Matushka & Dekonstruktor LIVE from Saint Petersburg

Un concert de rock alternativ într-un spațiu underground. Centrul cultural Art Labirynth, în data de 5 iulie, găzduiește un concert grandios de acid metalic și psyho. Dacă vrei să vezi cine va cânta și la ce preț sunt biletele, află aici.

Movie „Particle Fever”

În data de 10 iulie află cum s-au făcut marile descoperiri științifice la o proiecție de film la Art Labyrinth. Mai multă informație găsești aici.

Movie „The Spirit Molecule”

Filmul studiază molecula DMT (dimetiltryptamina), probabil glanda pineală misterioasă și impactul acesteia asupra omului. În data de 11 iulie, ai ocazia unică să exploarezi efectele utilizării DMT, care este probabil cea mai puternică substanță psihotropă din lume. Informația ce privește donațiile poți s-o găsești aici.

Movie „Anima”

Un nou film în proiecție la același centru cultural Art Labirynth. În 12 iulie, vei putea viziona un proiect documentar comun al mai multor regizori celebri. Poveștile acestora se bazează în mare parte pe cele mai cunoscute idei filozofice. Conținutul filmului oferă multă hrană pentru gândire, iar dacă ești interesat de această proiecție află mai multă informație aici.

Masterclass Origami

Îți plac lucrurile făcut manual? La data de 13 iulie, ai ocazia să participi la un masterclass de origami la Art Labyrinth. Află cum să  pui în valoare a hârtia prin pliere și tăiere pentru a obține diferite forme geometrice. Detaliile le găsiți aici.

Movie „The Fountain”

Filmul relevă istoria unui om de știință, care încearcă să lupte cu mortalitatea pentru a-și salva soția. Află dacă i-a reușit, pe 14 iulie, iar mai multe informații poți vedea aici.

Dance & Barcartina

Art Labyrinth te invită să dansezi într-un spațiu magic sub influența băuturilor nonalcoolice, la data de 15 iulie. Vino să vezi cum te poți distra pe strada Sciusev 103. Pentru detalii dă click aici.

Movie „Source Code”

Rezumativ, acest film este despre un soldat care s-a trezit în corpul altei persoane. Are la dispoziție 8 minute pentru a găsi bombardierul unui tren. Dacă te-a intrigat istorioara soldatului, vino în data de 17 iulie la această proiecție. Poți găsi aici mai multe detalii.

Movie „The Thirteenth Floor”

Hannon Fuller a făcut o descoperire importantă, voia să i-o arate prietenului său, dar știind că e urmărit a lăsat scrisoare pe computer care a creat o lume paralelă. Informații vezi aici.

Movie „Trance”

În data de 18 iulie, te așteptă o seară cu Simon (James McAvoy), un conducător de licitații de artă fină, își unește forțele cu o bandă de infractori pentru a fura o lucrare de artă care costă milioane de dolari. Mai multe detalii despre proiecția filmului, afli pe facebook.

HEYA HOWA live concert

Trupa interpretează piese care motivează oamenii să fie mai buni. Heya Howa este o trupa de muzică cu caracter revoluționar, pacifist ce interpretează piese proprii în stil indie, folk, raggae, rock, pop, rap și folclor. Ai șansa să îi asculți în data de 22 iulie. Detalii poți vedea aici.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente