La Chișinău poți urma cursuri gratuite de IT pentru a deveni un programator de elită. Înscrierile la Academy Plus continuă

aca

Academy+Moldova continuă înscrierile pentru una din piscinele organizate anul acesta. Dacă ești interesat să înveți programare în baza unui sistem de cursuri inovativ, te poți înscrie gratuit.

Academy+Plus este o altfel de școală, ce nu are cursuri, profesori sau ore fixe. Cursurile sunt proiecte, orele sunt termene limită, iar profesorii sunt mentorii. Indiferent de studii și formare profesională, scopul școlii este de a forma prin module practice specialiști de programare, pregătiți să între imediat în câmpul muncii și să contribuie la performanța companiilor în care vor fi angajați.

Piscina este preselecția în sala de curs. Pentru a participa la piscină nu va trebui să știi să înoți, dar va trebui să ai tăria de a rezista celor 28 de zile de lucru intensiv. În aceste zile vei învăța tot ce stă la baza IT-ului și a programării. În această lună mulți vor hotărî să plece, spun organizatorii, pentru că atunci mulți din cei veniți vor înțelege dacă programul este sau nu pentru ei. Piscina este organizată în lunile de vară în trei etape, iar această perioadă de 28 de zile nu va putea fi combinată cu o altă activitate. Statistic, aproximativ 95% dintre candidații care rămân în piscină până în ziua a 28-a reușesc să fie admiși. Așadar, este important să nu abandonați pe parcurs.

 

Școala se adresează atât absolvenților de liceu (deși nu este obligatorie o diplomă de bacalaureat), cât și celor care vizează o reconversie profesională. Singurele cerințe sunt pasiunea pentru informatică și dorința de a învăța.

Piscinele din 2017 vor avea loc în următoarele perioade:

# din 3 iulie – prima piscină/28 de zile;

# din 31 iulie – a doua piscină/28 de zile;

# din 4 septembrie – a treia piscină/28 de zile.

Cei care vor reuși să treacă de această etapă, vor fi înrolați la Academy+Moldova pentru o perioadă de studii de trei ani. După jumătate de an de academie, tinerii vor ajunge deja la un nivel la care vor putea fi angajați și vor putea activa în calitate de Programator (web, C++, Java, PHP, Game design etc.), Developer, Business Analist, Arhitect sau altă profesie din domeniul IT. În plus, vor putea opta pentru propria lor afacere cu profil informatic.

Locul desfășurării: Str. Columna 170, Academy+Moldova

Mai multe detalii despre înscriere poți afla pe pagina oficială a programului sau la adresa de email: [email protected].

Academy+Moldova este lansată de Fundația IT Moldova în parteneriat cu Academy+Plus Cluj-Napoca și École 42 din Paris.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Alina Gîrneț
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente