Vrei să contribui la primul festival de muzică rock organizat în pădure? In Da Wood Fest recrutează voluntari

19225006_648490022016929_3742559660464541160_n
Foto: facebook.com/altaparty

Prima ediție a festivalului În Da Wood este în căutare de voluntari. Dacă ești tânăr, plin de energie și curiozitate, nu ai decât să te înscrii pentru a-ți valorifica potențialul.

Festivalul are nevoie de ajutor pentru desfășurarea bună a lucrurilor înainte, în timpul, dar și după eveniment. Voluntarii vor fi repartizați pe mai multe domenii, astfel ei vor fi antrenați în diverse activități: distribuirea posterelor, corespondența, activități legate de pregătirea pentru sosirea artiștilor, ajutarea artiștilor în legătură cu transportul, cazarea și mesele, de asemenea este solicitat ajutor pentru lucrul cu biletele, programele și recepțiile post-concert. Tinerii care sunt implicați în activitatea de voluntariat, au acces liber la concert.

Toți doritorii se pot înscrie aici.

Festivalul de muzică și camping este la prima sa ediție, iar ideea vine de la dorința de a aduna la un loc toți iubitorii de muzică bună care urmează să fie interpretată live în sânul naturii. Organizatorii promit prețuri accesibile la bere și mâncare.

In Da Wood va avea loc în perioada 4-5 august, iar pe scenă vor urca mai multe trupe de rock din Republica Moldova, cât și de peste hotarele acesteia: Jinjer (UA), Fără Zahăr (RO), Infected Rain (MD), HARMASAR (MD), The Wax Road (MD), Dysphoria (UA), Need4Speed (MD), The Glimpse (MD), Sievert (MD), TRAIAN (MD), Anxiety (MD), Fat Frumos (UA), Goreshit (UK), Noise Brain (MD), Gruba Lemnarii (MD), Spectrum (MD), Ferrum (MD), 1000facez (MD), Sillage (MD), Rubycone (MD), Blodiga Sklad (IT), The Cursed Strain (MD), Godby (MD), BUSOLA (MD), Alez Tune (UA), The Sickless (MD+UA), USU (MD).

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente