Ești pasionat de programare? Clubul Ingineresc Microlab te invită să participi la o nouă ediție a școlii de vară

4-Copy-1030×773

Pentru a IV-a vară consecutiv, Clubul Ingineresc Microlab organizează școala de vară „Dezvoltarea sistemelor embedded”, inițiind tinerii în acest domeniu, prin oferirea de sesiuni de training, lecții practice și workshop-uri. Timp de o săptămână, în perioada 3 – 7 iulie 2017, participanții vor fi ghidați de specialiști în domeniu, atât despre dezvoltarea tehnică a sistemelor embedded, cât și despre fazele unui astfel de proiect.

În cadrul școlii de vară participanții vor avea parte atât de lecții teoretice, cât și practice. Aceștia vor urma un curs simplificat pentru începătorii interesați de domeniu, implicând cunoștințe elementare de programare. Participanții vor afla mai multe despre cum lucrează sistemele embedded și la final vor avea ocazia să concureze cu mulți alți tineri, prin aplicarea cunoștințelor acumulate despre controlul unui robot.

Oricine este dornic de a învăța lucruri noi se poate înregistra la școala de vară. Înregistrarea și participarea în cadrul școlii sunt gratuite.

 

arobs12

Locul desfășurării evenimentului este centrul de excelență din domeniul TIC, Tekwill (Chișinău, Studenților 9/11).

Pentru a participa, trebuie să completați formularul de participare până pe data de 30 iunie.

Acceptarea va fi anunțată pe data de 1 iulie.

Școala de vară este organizată cu suportul Proiectului de Competitivitate din Moldova, finanțat de USAID și Guvernul Suediei.

 

SummerSchool

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente