(video) Volane supradimensionate și culori văratice. Tendințele vestimentare în colecțiile studenților de la Ion Creangă

iPiccy-collage
Foto: facebook/ Nathaniel Kowalsky

Astăzi, 19 iunie, studenții Facultății de Arte Plastice și Design ai Universității Pedagogice de Stat „I. Creangă”, specialitatea Design vestimentar, susțin examenul de licență. Examenul constă în prezentarea unei colecții de ținute realizate de aceștia.

Prezentarea lucrărilor de licență are loc la Centrul Expozițional „C. Brâncuși”. Dacă nu ați reușit să ajungeți acolo, originalitatea și creativitatea studenților de la UPS „I.Creangă” o puteți vedea în secvența de mai jos.

În următoarele trei zile puteți admira lucrările studenților de la aceeași facultate, doar că de la alte specialități. Astfel, pe 20 iunie examenul de licență va fi susținut de studenții de la specialitatea Arte plastice și decorative, pe 21 lucrările de licență vor fi prezentate de către studenții de la specialitatea grafică și pe 22 iunie vor susține examenul cei de la specialitatea Design interior. Toate prezentările vor avea loc la centrul Expozițional „C. Brâncuși”.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Elena Baranov
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente