(video) PSRM a înaintat o moțiune de cenzură împotriva Guvernului. „Acest Guvern este anti-democratic, corupt, iresponsabil, mincinos”

psrm

Francțiunea PSRM a inițiat o moțiune de cenzură împotriva Guvernului condus de Pavel Filip. Despre asta a anunțat azi în cadrul unei conferințe de presă Vlad Bătrîncea.

„Acest Guvern este unul anti-democratic, anti-popular, anti-social, corupt, iresponsabil, minciunos și trebuie să plece. Acest Guvern trăiește în altă realitate. În ultimele rapoarte, s-a pretins la anumite rezultate și creștere economică. Ei consideră că, crește nivelul de viață al cetățenilor. În realitate, deficitul bugetar este unul fără precedent. Asta înseamnă și mai multe împrumuturi, datorii, și mai puțină transparență în gestionarea banilor.”

Socialistul mai spune că situația socială din țara noastră este foarte gravă. „70% din cetățenii din Moldova primesc un salariu sub media pe țară, aproape un milion de cetățeni se află în pragul sărăciei și sunt nevoiți să trăiască în condiții foarte dure. Datele statistice spun că 106 persoane pleacă din Moldova.”

Proiectul cu privire la inițierea moțiunii de cenzură inițiat de PSRM a fost semnat de 24 de deputați, deși legislația prevede că moțiunea poate fi depusă dacă este semnată de cel puțin 26 de parlamentari. În acest sens, PSRM face apel și la alte formațiuni de opoziție să semneze moțiunea.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente