Un muzeu de hip-hop va fi deschis în Harlem, New York. Ce va conține acesta

hiphop

În 2018, în Harlem – un cartier din Manhattan, New York – va fi contruit primul muzeu de hip-hop din lume. Acesta va include o cafenea, o galerie, un magazin de cadouri, un spațiu de evenimente și o sală pentru film și televiziune.

Și ce dacă hip-hopul a început în Bronx?

Hip-hopul a început într-un parc din Bronx. Chiar și așa, până în 2018 Harlem ar putea fi locul în care s-ar muta oficial. Un muzeu masiv va fi construit în inima orașului până în anul 2018. Locul a fost multă vreme cunoscut ca un important centru rezidențial, cultural și economic al afroamericanilor. Proiectul a fost anunțat la începutul acestei săptămâni și chiar dacă nu se cunoaște locația exactă a muzeului, se știe că va fi situat undeva pe strada 125.

Un muzeu, un mall, un hotel… prea ambițios?

Proiectul se va desfășura în două etape. Prima va fi finalizată în cel mult jumătate de an și va include o cafenea la parter, o galerie, un birou de vizitatori și un magazin de cadouri și apoi un muzeu la etajul al doilea, care va include un spațiu de evenimente și un studio multi-media pentru film și televiziune.

A doua etapă este destul de ambițioasă: construirea unui muzeu, a unui hotel, mall, a unei arcade, unui bar de sport și unui salon de concerte. Nu se știe însă cât timp va dura până turișii și rezidenții din Harlem se vor bucura de ele.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente