Oportunitate. Participă la un training internațional de formare a lucrătorilor de tineret

training
Foto: edaratgroup.com

Centrul Republican pentru Copii și Tineret „ARTICO” anunță selectarea a trei participanți pentru proiectul „Improvisation – the key”, un curs de formare a lucrătorilor de tineret, finanțat de programul Erasmus+, care va avea loc în România.

Proiectul este organizat de „Asociation Puzzle OptimEast” în orașul Târgu Neamț, România. În cadrul acestuia vor participa 31 de lucrători de tineret din opt țări UE și țări partenere UE. Scopul proiectului este de a dezvolta competențe de lucru cu persoanele dezavantajate, folosind metodele de improvizare. Centrul Republican pentru Copii și Tineret „ARTICO” este partener oficial al acestui proiect. Limba de comunicare în cadrul proiectului va fi engleza.

Țările participante sunt: Italia, Ucraina, Moldova, Azerbaidjan, Slovacia, Grecia, Germania, România, Croația, Cehia și Bulgaria.

Trainingul se va desfășura în perioada 1 – 9 august. Pot participa persoanele care au o vârsta de peste 18 ani. Termenul limită de înscriere este 20 iunie 2017.

Profilul participantului:

# Abilitatea de a comunica în limba engleză;

# Lucrător de tineret; lucrător social; sociolog;

# Interes și motivare asupra temei;

# Pregătit de a fi angajat în procesul de învățare non-formală și de a demonstra cunoștințele acumulate pe durata trainingului;

# Capacitate de implicare după cursul de formare în realizarea activităților de diseminare.

Costuri:

Transportul, cazarea și masa sunt integral acoperite de Comisia Europeană.

Condițiile de participare prevăd achitarea în avans de către dvs. a transportului dus-întors, cu rambursarea ulterioară a respectivelor cheltuieli în limita a 180 de Euro.

Pentru a vă înscrie, completați formularul de aici.

Pentru detalii ne puteți contacta la [email protected] sau 069214358 – Cătălina.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Elena Baranov
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente