Membrul Comisiei Parlamentare pentru Asociere UE-Moldova, despre arestul lui Ilan Șor

tauber

În cadrul vizitei oficiale la Strasbourg, delegaţia Partidului „Şor” a avut o întrevedere de lucru cu deputatul Parlamentului European şi membrul Comisiei Parlamentare pentru Asociere UE-Republica Moldova, politicianul Alberto Cirio.

Deputatul european Alberto Cirio este un versat în politica Republicii Moldova şi cunoaşte în detalii realităţile şi aspectele social-politice din ţara noastră.

În cadrul discuţiilor cu vicepreşedintele Partidului „Şor” şi avocaţii liderului acestuia, europarlamentarul a declarat că intenţionează în curând să viziteze Republica Moldova şi să abordeze problemele legate de apărarea drepturilor lui Ilan Şor cu conducerea de vârf a ţării: „Înainte de a vizita Republica Moldova voi include, în mod obligatoriu, subiectul privind cazul lui Ilan Şor pe agenda discuţiilor cu preşedintele ţării. În baza adresării oficiale expediate de Dumneavoastră, voi ridica la cel mai înalt nivel de discuţii chestiunea privind acordarea asistenţei într-un mod echitabil şi transparent în acest caz. Fac apel către conducerea de vârf a Republicii Moldova să asigure o reacție la situaţia creată”, a declarat Alberto Cirio.

De menţionat că, politicianul italian, Alberto Cirio (Partidul „Forza Italia”), reprezintă fracţiunea Partidului Popular European, care este cel mai influent grup politic în Parlamentul European. Alberto Cirio este membrul Comisiei Parlamentare pentru Asociere UE-Moldova.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente