Ești un tânăr lider și îți dorești o carieră de succes? Participă la Forumul Tinerilor Diplomați (YDF)

Без названия
Foto: youngdiplomats.ca

Forumul Tinerilor Diplomați (YDF) este pregătit să recunoască, să consolideze și să dezvolte următoarea generație de diplomați. Comunitatea de lideri care va participa la forum va câștiga mai multe informații, instrumente și oportunități de a se angaja cu părțile interesate într-un moment crucial în cariera lor și de a-și lărgi legăturile pentru a influența liderii mondiali.

Forumul Tinerilor Diplomați  va găzdui o elită excepțională a tinerilor diplomați din întreaga lume într-un eveniment săptămânal, care își dezvoltă abilitățile și cunoștințele în domenii legate de afacerile internaționale.

Forumul include excursii exotice, ateliere interactive, simulări, studii de caz, prezentări și discursuri din partea liderilor din lumea diplomatică. Evenimentul va excela în facilitarea schimbului de idei și încurajarea relațiilor internaționale. Acesta se va desfășura între 4 și 8 septembrie.

Pentru a te înregistra la forum, trimite prin e-mail o declarație personală care nu depășește 500 de cuvinte, în care scrii despre tine, interesele tale și planurile pentru viitor. De asemenea, include un CV actual și trimite la: [email protected]. După primirea cererii, organizatorii te vor contacta în termen de trei săptămâni pentru a te informa despre rezultatul cererii.

Dacă ai întrebări cu privire la procesul de depunere a cererilor, contactează organizatorii prin e-mail: [email protected] sau sună la + (44) 208 853 53293.

Taxa de participare este de £ 595 și include cazare (Cameră dublă) în perioada 3 septembrie – 8 septembrie. Alimentele (micul dejun și masa de prânz), recepțiile, transportul în timpul forumului și vizitele instituționale și culturale sunt incluse în tarif.

Termen limită pentru depunere este 10 august 2017. Forumul este deschis pentru toți liderii tineri din întreaga lume care au sub 35 de ani.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Elena Baranov
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente