O pauză între examenele de BAC. Șapte recomandări de evenimente pentru ziua de miercuri

StockSnap_FIHQ1ONZPE
Foto: stocksnap.com

Pentru că a mai trecut un BAC și e timpul să vă relaxați un pic echipa #diez a pregătit pentru voi șapte recomandări de evenimente interesante pentru ziua de miercuri. Aceste evenimente sunt valabile și pentru cei care deja au au absolvit liceul și vor să petreacă o zi cât mai interesantă.

#1. Master-class „Crearea personajului. De la idee la prototip”

facebook.com/itstepMoldova
facebook.com/itstepMoldova

Doriți să creați propriile personaje fantastice? Vreți să aflați ce înseamnă concept-art și care este rolul acestuia într-un joc? Sau doriți să deveniți un game-developer? Sunt invitați toți cei interesați începând cu 15 ani la un master-class de excepție „Crearea unui personaj. De la idee la prototip” la STEP IT Academy Moldova.

Mai multe detalii aflați pe pagina de FACEBOOK.

#2. BANI = TIMP? Workshop: Time Management

www.facebook.com/CEEDMoldova
www.facebook.com/CEEDMoldova

CEED Moldova te așteapta miercuri, 14 iunie, la Orange Monin Wi-Fi Cafe(str. Stefan cel Mare 130), începând cu 17.30, pentru a discuta secretele unui Time Management reușit împreună cu ? Natalia Bolohan – femeia de afaceri, fondatoarea brandurilor: Gusto Pretzel si NaneTTy și membru CEED.

Biletele pot fi achiziționate pe iticket.md. Mai multe detalii găsiți AICI.

#3. Distanțe poetice cu Valeria Stoica și Ioana Isac

19059078_10154747409147149_1539304052748651730_n

Într-o seară de miercuri vă invităm la un eveniment în care armonia e cuvântul-cheie.
Pe 14 iunie ora 19.00 veți regăsi o combinație dintre muzică și poezie la teresa „Propaganda Cafe”!
Ioana Isac și Valeria Stoica într-un recital special și împărtășit din suflet într-o atmosferă pentru prieteni și cu prieteni.

Intrare este liberă, informația despre rezervări o obțineți la 060 096 666.

Mai multe detalii găsiți pe următoarea pagină de FACEBOOK.

#4. FiLMCHIOȘC: Audiența Emancipată – lupta ptru cinematograful Emek

Miercuri, 14 iunie, cu începere de la ora 21.30 Asociația Oberliht, în colaborare cu Rețeaua Civică Urbană, Centrul de Urbanism și Platzforma organizează proiecția filmului Audience Emancipated: The Struggle for the Emek Movie Theater / Audiența Emancipată: lupta pentru cinematograful Emek (Turcia, regizat de Emek Bizim).

 Filmul povestește istoria acțiunilor cetățenilor din Istanbul împotriva demolării cinematografului Emek din Istanbul, care a fost ulterior totuși demolat și transformat într-un centru comercial. Evenimentul se va desfășura pe strada Trandafirilor 2. Mai multe detalii vezi aici.

#5. Fashion Sreet Art

Un eveniment plin de culoare alb și negru se va desfșura mâine între 18:00 -21:00, în Valea Morilor. Cei care vor avea plăcerea să vină, vor avea parte de o sesiune foto în stil alb-negru, un portret exclusiv de la artist și muzică live. Ce poate fi mai frumos. Vezi pagina evenimentului aici.

#6. Crazy Racing – Etapa Finală (X)

Mâine, între 17:30- 21:30, va fi organizată o competiție – Crazy Kart, pe str. Bulevardul Dacia 61. În cadrul evenimentului va fi organizată o expoziție de karturi sportive pentru copii și adulți. Vezi detalii cum poți participa aici. 

#7. IQuiz-264 

IQ

Mâine între 20:00 – 23:00, la Draft ASEM, va avea loc o altă rugă de jocuri intelectuale  pe care nu le poți rata. Vezi aici detalii.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Elena Baranov
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente