Fed Cup 2017: În prima zi a competiției, Moldova a învins Mozambicul cu 3-0

fedcupcollage
Foto: FED CUP/ Twitter

Campionatul mondial feminin pe echipe „Fed Cup by BNP Paribas 2017” pentru accederea în grupa a doua valorică a Europei și a Africii a început la 13 iunie și este găzduit pentru a doua oară de Republica Moldova și anume, pe terenurile de tenis ale Școlii Sportive Specializate de Tenis

În prima zi a competiției 5 echipe naționale au reușit să câștige cu 3-0, printre care și Republica Moldova, învingând Mozambicul.

În primul meci Vitalia Stamat a trecut de Claudia Sumaia cu scorul de 6-0, 6-2, Daniela Ciobanu a învins-o pe Lyubov Nhamitambo cu scorul de 6-2, 6-1, iar la dublu, Alexandra Perper și Gabriela Porubin le-au câștigat pe Claudia Sumaia și Lyubov Nhamitambo cu scorul de 6-1, 6-0.

Cele 15 echipe participante la evenimentul din Chișinău luptă pentru cele 2 locuri de accedere în a doua grupă valorică a zonei Europa/Africa.

Echipele sunt împărțite în 4 grupe, iar câștigătorii grupelor vor lupta între ei, după sistemul grupa A vs grupa C, și grupa B vs grupa D.

Moldova este în grupa D, unde se mai întâlnesc naționalele Algeriei, Marocului și a Mozambicului. De asemenea, în ziua 1, Maroc a învins naționala Algeriei.

grupad

Toate rezultatele din prima zi sunt:

grupad2

 

Componența finală a echipei naționale a Moldovei Fed Cup 2017 este: Alexandra Perper, Daniela Ciobanu, Gabriela Porubin și Vitalia Stamat.

Naționala Moldovie Photo credit: sporter.md
Naționala Moldovei Photo credit: sporter.md
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente