Ești student la drept, științe politice sau jurnalism? Înscrie-te la școala de vară „Democrația aplicată”

scoala_de__vara_studenti_masteranzi_4
Foto: StudentIQ

Centrul de Resurse Juridice din Moldova (CRJM) și Expert Forum (EFOR) anunță organizarea școlii de vară „Democrația aplicată”. Școala de vară este un eveniment de 6 zile care se va desfășura în Republica Moldova (în afara municipiului Chișinău) în perioada 31 iulie – 5 august 2017 și este destinată studenților și proaspeților absolvenți ai facultăților de drept, științe politice și jurnalism, interesați în promovarea democrației în Republica Moldova.

Prin intermediul școlii de vară organizatorii își propun să transmită participanților informații și abilități cu privire la principiile democrației, statului de drept și instrumente de implicare civică, de combatere a corupției și de protecție a drepturilor omului.

Formatori în cadrul școlii de vară vor fi experți naționali și internaționali, inclusiv din partea EFOR și CRJM. Participarea la școala de vară este gratuită. Cheltuielile de transportare, cazare și alimentare ale participanților vor fi acoperite de CRJM. Locul desfășurării va fi comunicat participanților selectați.

Candidații urmează să corespundă următoarelor cerințe:

# Să fie student al anului III-IV al facultății de drept, facultății de științe politice sau facultății de jurnalism, masterand la una din facultățile menționate sau proaspăt absolvent al acestora;

# Să cunoască limba română;

# Să fie disponibil(ă) să participe la școala de vară în afara municipiului Chișinău pe întreaga durată (6 zile);

#Să completeze formularul de participare anexat mai jos.

Experiența anterioară de implicare în inițiative civice constituie un avantaj.

Dacă sunteți interesat să participați la această școala de vară, completați următorul FORMULAR până la 19 iunie 2017, ora 24:00.

Dacă aveți întrebări suplimentari contactați organizatorii la adresa electronică: [email protected].

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Elena Baranov
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente