Ești interesat de antreprenoriatul social? Vino la forumul EcoVisio și află cum să-ți dezvolți produsele

rawpixelcom
Foto: rawpixel.com

Forumul Antreprenoriatului Social este un eveniment public, aflat la a treia ediție, scopul căruia este de a facilita comunicarea persoanelor interesate în sfera antreprenoriatului social. Evenimentul va avea loc la data de 17 iunie și va crea o rețea de contacte pentru activiștii sociali.

Anul acesta evenimentul și-a propus să abordeze 3 subiecte de bază:
# metode de promovare a antreprenoriatului social în Moldova;
# crearea unui angajament față de produsele/serviciile sociale;
# tehnici și strategii de vânzare a ”poveștii” din spatele produselor/serviciilor sociale.

Forumul Antreprenoriatului Social este ocazia perfectă de a face schimb de experiențe în domeniu, descoperi noi oportunități și găsi parteneri de afaceri. Participanții evenimentului vor avea ocazia să cunoască poveștile de succes a mai multor antreprenori din țară și planurile de viitor a acestora în materie de proiecte sociale. Precum și, discuta propriile idei de proiecte și primi feedback valoros din partea acestora.

Pentru a participa la eveniment, trebuie să completezi un formular și să te întregistrezi aici. Aplicările sunt deschide până la data de 15 iunie.

Forumul Antreprenoriatului Social are misiunea de a contribui la dezvoltarea social-economică a Moldovei, într-un mod sustenabil – prin activitatea independentă a tinerilor și crearea noilor locuri de muncă, prin dezvoltarea produselor și serviciilor cu un impact social sau orientarea profitului în scopul rezolvării unei probleme sociale.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente