Cine face parte din componența finală a echipei naționale a Moldovei Fed Cup 2017

16406964_252399085173449_1229577412154147349_n
Foto: facebook.com/AlexandraPerperTennis

Zile numărate până la startul celui mai important eveniment al anului 2017 în lumea tenisului de câmp moldovenesc. Campionatul mondial feminin pe echipe „Fed Cup by BNP Paribas 2017” începe pe 13 iunie și va fi găzduit pentru a doua oară de Republica Moldova și anume, pe terenurile de tenis ale Școlii Sportive Specializate de Tenis.

Astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, Federația de Tenis din R. Moldova a fost anunțată în mod oficial componența finală a echipei naționale a Moldovei Fed Cup 2017. Prin urmare, din aceasta fac parte jucătoarele de tenis: Alexandra Perper, Daniela Ciobanu, Gabriela Porubin și Vitalia Stamat.

„Componența actuală a echipei îmbină atât mulți ani de experiență, cât și unele rezultate individuale, destul de reprezentative, în clasamentul internațional. Avem și jucătoare mai tinere în echipe, însă la moment putem spune că această componență este una dintre cele mai reușite și mai puternice. În acest an ne-am străduit mai mult ca oricând să avem o preselecție cât mai transparentă, fiind invitate toate jucătoarele de tenis de top ale Moldovei. Apoi, prin intermediul cantonamentelor, căpitanul național a stabilit această componență. La moment, scopul principal al echipei și al tuturor care susțin fetele noastre este cafilicarea în grupa a doua a zonei Euro-africane a campionatului” – a declarat Marina Tauber, în cadrul conferinței de presă.

Amintim că, Cupa Federației 2017, grupa a treia a zonei Euro-africane, va aduna la Școala Sportivă Specializată de Tenis, în perioada 13 – 17 iunie, echipe naționale din 16 țări din Europa și Africa.

Meciurile vor începe zilnic, de la 10:00.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Elena Baranov
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente