Oportunitate pentru cei interesați de industria ospitalieră. Află de la un antreprenor din Germania cum să creezi afaceri de succes

33850518774_4be3c1f24c_k

Pe data de 15 iunie, Dreamups Campus și Startup Grind Chișinău organizează un alt eveniment dedicat tinerilor antreprenori, start-up-erilor și celor din domeniul industriei ospitaliere și hoteliere. Cel de-al 14-lea eveniment din Seria Startup Grind Chișinău îl aduce în calitate de invitat și speaker pe antreprenorul în serie din Germania, Martin Reents.

Martin Reents este fondatorul și directorul general al companiei Hetras, un software pentru managementul hotelier. În trecut, acesta a fondat și a coordonat o altă companie de success – Conject AG, ce oferea servicii SaaS pentru start-up-urile din domeniul construcției. Martin a recepționat câteva premii importante, cum ar fi: Antreprenorul Anului în Germania, Premiul pentru cel mai bun fondator german de companii și de două ori a fost ales câștigător al Premiului Național „Startsocial”. De asemenea, în trecut a lucrat pentru BMW și McKensey.

Pe data de 15 iunie, începând cu ora 18.00, în incinta Dreamups Campus, str. Uzinelor 1, ai ocazia să-l cunoști pe Martin Reents, fondatorul Hetras, compania care:

# Este prima din Germania ce a dezvoltat o aplicație completă de internet-management pentru rețelele hoteliere;

# Îi are ca parteneri pe cei de la „FutureHotel” al Institutului Fraunhofer;

# A fost achiziționată în anul 2016 de către Shiji, una dintre cele mai mari companii chineze focalizate pe dezvoltarea industriei hoteliere. În prezent aceasta deține 90% din cota de piață din China în domeniul hotelurilor de lux.

Programul evenimentului:

18.00 – Networking și pizza. Vei lua cina cu cei mai interesanți membri ai comunității de start-up-uri, dar și vei face cunoștință cu o mulțime de persoane interesate de industria globală hotelieră;
19.00 – Fireside Chat. Aici nu mai este nimic de adăugat, vei interacționa și vei afla totul despre experiența, viziunile și povestea de succes a lui Martin.
20.00 – Networking. După un dialog care te va inspira, vei avea parte de și mai multă interacțiune. Startup Grind te ajută să găsești prieteni noi.

Pentru a cumpăra bilete, accesați următoarea adresă.

Startup Grind Chișinău este pilonul local al comunității globale Startup Grind care s-a lansat în Moldova în luna mai a anului curent. La nivel internațional Startup Grind este recunoscută ca fiind una dintre cele mai mari comunități de start-up-uri din lume, care educă activ, inspiră și conectează 215.000 de fondatori din peste 185 de țări.

Dreamups Innovation Campus susține seria de evenimente Startup Grind Chișinău și este primul accelerator de afaceri din Republica Moldova, unde tinerii antreprenori învață, fac schimb de idei și lansează companii globale.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Elena Baranov
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente