(video) Unde-s tinerii. Iulian Alexa, tânărul care la 16 ani și-a lansat prima afacere

iulian alexa

Iulian Alexa este un tânăr antreprenor de doar 18 ani, care a înființat o companie IT doi ani în urmă, pe vremea când încă era un elev la gimnaziu. Era pasionat de tot ce înseamnă programare și a decis că poate să-și ducă hobbyul la nivel de afacere.

După joc, au urmat ore, zile și chiar luni petrecute în fața calculatorului, programând. A dezvoltat multe proiecte personale, iar când și-a creat un portofoliu complet, și-a lansat o afacere prin care să-i ajute și pe alții să-și creeze un site. A început cu bani puțini, însă asta nu l-a descurajat.

Nu a vrut să ne dea nume, însă ne-a dat de înțeles că acum, lucrează pentru companii mari din țară și nu doar. Nu-și mai petrece zilele și nopțile dezvoltând site-uri, are deja o echipă în spate care face acest lucru.

Și-a format o echipă puternică din toate puctele de vedere, cu care se mândrește și o laudă de câte ori are ocazia. Toți sunt specialiști cu mai multă experiență decât a lui, însă faptul că este fondator nu-l clasează ierarhic mai sus.

În următorii ani, are multe planuri și idei de realizat. Toate în Moldova. Nu vrea să plece în altă țară, iar pentru alți tineri care gândesc ca el, are câteva recomandări.

Taguri: #Unde-s tinerii
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente