(video) Cine este Olga Ionel, câștigătoarea din acest an a unei burse pentru un program MBA la Carnegie Mellon University

MBA

SEED Grant, un program de burse oferit pentru candidații la MBA la una din cele top 50 școli de business din Statele Unite ale Americii, și-a anunțat câștigorul din Republica Moldova pentru acest an. Este vorba de Olga Ionel candidată la MBA ’19 la Universitatea Carnegie Mellon, Școala de Business Tepper.

Olga spune că programul MBA o va ajuta să acumuleze cunoștințele necesare, pentru a aduce ulterior o schimbare în societatea din Moldova și pentru a contribui la dezvoltarea imaginii țării noastre.

Află mai multe despre Olga în interviul de mai jos.

***

Dacă ești interesat să aplici la un program MBA în una din universitățile de top din SUA și ești în căutare de finanțare, programul SEED Grant îți vine în ajutor. SEED Grant este o bursă oferită studenților din Republica Moldova şi Ucraina care au fost admişi pentru a studia programul MBA la secția zi la una din top 50 de universităţi din SUA. Bursa acoperă până la 100% din costurile de școlarizare, iar după absolvire beneficiarii se angajează se revină în țara lor de origine și să aplice cele învățate. Acest lucru va contribui la dezvoltarea economiei Moldovei și integrarea acesteia în economia mondială.  

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente