Ce faci vara aceasta? Iată câteva școli de vară și tabere la care poți să participi

tabere
Foto: Sandis Helvigs

În caz că încă nu știi ce să faci vara aceasta, dar știi sigur că rămâi în țară, #diez a făcut o selecție de câteva tabere și școli de vară care te pot ajuta nu doar să-ți petreci timpul distractiv în perioada de vară, dar și să obții niște cunoștințe care îți vor fi de folos în viitor.

#1. GirlsGoIT

GirlsGoIT anunță desfășurarea unei noi ediții a taberei de vară și te invită să participi la aceasta, pentru a te iniția în domeniul tehnologiilor. Timp de 10 zile, vei avea ocazia să interacționezi cu alte 64 de participante și cu echipa de traineri și mentori care te va ghida pentru dezvoltarea cunoștințelor tale în tehnologii și a abilităților personale. Tabăra de vară va avea loc în perioada 21-30 iulie, iar locația va fi anunțată după selecția participantelor. Mai multe detalii despre tabără, găsești aici.
#2. Tabăra de vară de Jocuri Intelectuale 

Clubul Moldovenesc de Jocuri Intelectuale organizează pentru al 11-lea an consecutiv Tabăra de vară de jocuri intelectuale. În acest an, vor fi selectați cel puțin 48 de participanți cu vârsta cuprinsă între 15 și 20 de ani din Republica Moldova și România. Participarea este gratuită. Organizatorii au pregătit zece motive pentru care această tabără trebuie să se regăsească în lista ta de activități în această vacanță. Mai multe detalii, aici.

#3. Chișinău LoadingChisinau-Capitala-Republicii-Moldova-1-1140x617

Dacă vrei să te implici în experimente inovative pentru a promova dezvoltarea durabilă urbană, participă la Școala de vară „Chișinău Loading”, organizată de Programul Națiunilor Unite pentru Dezvoltare din Moldova, în perioada de 26 iunie — 07 iulie 2017. În cadrul școlii, vei contribui cu sugestii pentru soluționarea anumitor provocări din oraș, vei dezvolta prototipuri pentru servicii noi sau produse și vei testa funcționalitatea acestora în timp limitat și cu buget restrâns. Detalii, aici.
#4. Tabăra English Summer Camp
IU1NLVIF3Q-960x540
Tinerii cu vârsta cuprinsă între 18 și 25 de ani sunt invitați să participe la cea mai cool tabără internațională de limba engleză, „Lost in Paradise”, unde vor avea ocazia să se distreze alături de alți tineri din Marea Britanie, dar și să își îmbunătățească engleza.
#5. Tabăra Glow Tobe
11218157_970602939657029_5448383755421529823_n-960x540
GLOW TOBE – Corpul Păcii Moldova în parteneriat cu organizațiile EuMiscMoldova și ADC și MilleniuM invită tinerii din Republica Moldova cu vârstă cuprinsă între 14-18 ani să participe la Tabăra GLOW TOBE (acest acronim înseamnă – fetele conduc lumea noastră, și dezvoltarea excelenței la băieți). Toți invitații vor participa la activități distractive și lecții provocatoare și cu subiecte importante, cum ar fi abilitate de lider, stilul de viață sănătos, egalitatea de genuri, și altele. Dacă vrei să mergi, află cum te poți înscrie aici.
#6. Ladies School
13557767_1640003729652808_1761166791632832485_n-960x540
Ladies School este prima școală din Republica Moldova doar pentru fete, care vine cu o nouă ediție „Orientează-te profesional” menită să ajute participantele în alegerea viitorului în carieră. În cadrul școlii, participantele vor învăța cum să-și seteze un scop corect și să meargă spre îndeplinirea acestuia; cum să ia decizii în ce privește viitorul profesional și cum acestea pot contribui la propriul brand pe termen lung; pregătirea unui CV și cum să fie cele mai bune la interviul pentru companiile visurilor lor. Aici poți găsi tot ce te interesează.
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente