Bucatele tradiționale moldovenești, cunoscute în întreaga lume. Nata Albot a fost premiată la „Gourmand World Cook Book Award”

18698387_10211113080254710_3924270041992059352_n
Foto: facebook/Nata Albot

Nata Albot a reușit să se claseze pe locul III în cadrul concursului internațional al cărților de bucate „Gourmand World Cook Book Award”. Cartea „Moldova din bucătăria mamei mele” sau „Eat like Moldovan”, semnată de jurnalistă, a fost premiată la categoria „Bucătăria Europei de Est”.

Despre acest rezultat frumos, care ne face bucatele noastre tradiționale cunoscute în întreaga lume, jurnalista a scris pe pagina sa de Facebook: „Cartea mea de bucate e prima pentru mine și sigur e loc de mai bine. Dar locul III pentru East European cuisine este mai mult decât mă așteptam eu, după toate concursurile mele eșuate. Dar ce prietenii, colaborări și oportunități s-au înfiripat aici – asta e cea mai mare victorie! Vreau să vă încurajez pe toți care aveți visuri mari și vi se par prea greu de atins, să nu ascultați de nimeni, să mizați pe oameni care împărtășesc crezul vostru, să munciți mult și cu pasiune, să îndrăzniți și să nu uitați să fiți recunoscători pentru orice victorie, dar și orice eșec”, a scris Nata Albot.

 

facebook/Nata Albot
facebook/Nata Albot

Concursul internațional se desfășoară în China, acolo unde Nata Albot se află de câteva zile și promovează gastronomia țării noastre.

 

facebook/Nata Albot
facebook/Nata Albot

Cartea a fost lansată în anul 2015 și este prima carte despre bucătăria moldovenească tradusă vreodată în engleză.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Elena Baranov
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente