(video) Seara campioanelor. La ce echipă a ajuns Cupa Franței la fotbal

acad6
Foto: medias.lequipe.fr

Paris Saint-Germain a învins în finala Cupei Franței echipa Angers și astfel a câștigat acest trofeu pentru a 11-a oară. Echipa lui Unai Emery câștigă acest trofeul al treilea an consecutiv. După acest câștig, echipa din capitală a înregistrat noul record după numărul de trofee obținute la acest turneu. Aceștia au câștigat pentru a 11-a oară, iar precedentul record a fost de 10 trofee care aparținea echipei Olympique de Marseille.

PSG a început meciul mai activ și a încercat portarul echipei adverse din primele minute. În minutul 2 al partidei Di Maria a șutat puternic peste poartă, iar în minutul 10 al partidei, Cavani a reușit deja să șuteze de câteva ori spre poarta adversă, dar portarul a reușit să respingă toate încercările. Bara a salvat echipa Angers în minutul 20, după ce Cavani a deviat mingea spre poarta adversă. Prima repriză s-a încheiat fară goluri.

În a doua repriză, PSG, la fel, a fost echipa care a atacat mult chiar din primele minute. În minutul 49, același Di Maria a șutat puternic spre poartă, dar portarul a respins peste poartă. În minutul 57 al partidei, arbitrul dictează o lovitură liberă periculoasă, dar Di Maria șutează pe lângă poartă. La sfârșitul partidei jucătorul echipei Angers Cissokho înscrie în propria poartă, după o lovitură de la colțul terenului, autogolul fiind și ultimul gol al partidei care a decis victoria PSG.

PSG câștigă primul trofeu în acest sezon, după ce a terminat sezonul pe locul 2 în campionat și a fost eliminată din UEFA Champions League din faza optimilor de FC Barcelona.

Constantin Topală

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente