(video) FC Voluntari se impun în fața Astra Giurgiu și câștigă Cupa României

cop

FC Voluntarii câștigă în premieră Cupa României, după ce au trecut de Astra Giurgiu. Soarta meciului nu a fost decisă în timpul regulamentar și nici în cele două reprize adăugătoare. Loviturile de departajare au decis câștigătoarea Cupei României. FC Voluntari a învins după loviturile de departajare cu 5-3.

Astra Giurgiu a început activ prima repriză și deja în minutul 11 al partidei a fost prima lovitură înspre poarta FC Voluntari. Teixeira a fost cel care s-a remarcat cu cea de a doua șansă, dar aceasta a fost prinsă fără probleme de portarul echipei adverse. Astra Giurgiu reușește să marcheze în minutul 35, prin Alex Ioniță care a reușit un șut puternic de la 18 metri.

În repriza a doua cu un gol avantaj Astra a început mai puțin să atace și să se apere mai mult. FC Voluntari au mers în atac și au încercat să marcheze golul egalizator. Marinescu a șutat periculos, dar Lung salvează echipa sa. După care Balan ratează din fața porții, șutul său trece mult peste poartă. În minutul 82 al partidei Morais faultează în care și arbitrul dictează penalti în poarta echipei Astra Giurgiu.  Marinescu înscrie golul egalizator și ultimul gol al partidei din timpul regulamentar.

În reprizele suplimentare albele echipe s-au remarcat cu șanse să înscrie, dar soarta meciului urma să fie decisă după loviturile de departajare. Marinescu în minutul 99 a șutat puernic, dar Lung prinde mingea. Budescu a fost  periculos în minutul 103 al partidei, cu un șut peste transversală. Ultima fază periculoasă a aparținut lui Balan în minutul 109 al partidei, acesta a executat o lovitură liberă peste poartă.

La loviturile de departajare, pentru FC Voluntari au marcat Adrian Bălan, Laurențiu Marinescu, Mihai Voduț, Petre Ivanovici și Cosmin Achim, iar pentru Astra au înscris Fabricio, Cristian Săpunaru și Takayuki Seto, iar Alexandru Stan a ratat.

FC Voluntari va juca în SuperCupa Romăniei împotriva campioanei Fc Viitorul.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente