(foto) Cum arată nepoata lui Stalin. Olga are 44 de ani şi locuieşte în SUA

foto-cum-arata-nepoata-lui-stalin–olga-are-44-de-ani-si-locuieste-in-sua-1495897564

Stalin a fost considerat cel mai crud dictator al Uniunii Sovietice în secolul al XX-lea. Chrese Evans (44 de ani) este nepoata lui Stalin, conform DailyMail.co.uk. Mama sa a fost Svetlana Alliuyeva, singura fiică a despotului care a marcat istoria multor naţiuni în prima jumătate a secolului XX. Chrese, care a fost numită la naştere Olga, locuieşte în prezent în Portland, Oregon.

Este tatuată, blondă şi afişează o atitudine de „fată dură” – aceasta pare să fi crescut într-un stil occidental, într-un total contrast cu ceea ce şi-ar fi dorit probabil Stalin de la urmaşii săi.

olga-2

olga-3

olga-4

În ciuda originii sale şi a faptului că a crescut în culturile britanică şi americană şi că nu i-a fost îngăduit să se întoarcă în URSS în 1984 pentru că mama sa denunţase atunci Vestul, Chrese pare să fi avut o copilărie normală. După ce a urmat câteva studii în Essex, Marea Britanie, ea s-a mutat în Statele Unite, mai exact în Portland, unde a lucrat într-un magazin de haine.

Chrese mărturiseşte că mama sa a protejat-o mereu şi a făcut în aşa fel încât să nu fie judecată după originea ei. A încercat să o ţină departe de trecutul sângeros al bunicului său. „Nu a fost deloc parte din trecutul meu până când am devenit adolescentă pentru că ea (mama) m-a adăpostit foarte bine de el. Ea mereu mă considera americancă precum plăcinta cu mere. A vrut mereu să mă protejeze de greutăţile prin care ea a fost obligată să treacă”, a declarat nepoata dictatorului, citat de one.

olga-6

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente