(video) „Baywatch – salvamarii din Malibu”, revine pe marile ecrane

pamela

„Baywatch – salvamarii din Malibu” a fost cel mai de succes serial din SUA din secolul 20. David Hasselhoff a jucat un rol esenţial în succesul producţiei. Baywatch revine acum pe marile ecrane, într-o nouă formulă.

În serial, fetele-salvamar se lăsau fotografiate cu mare plăcere. Sexy şi dure – o combinaţie uşor acceptată atunci, la care se adăuga şi muuultă piele bronzată, de care nu se jena nimeni, scrie dw.com.

pamela1

Şi în 2017, salvamarii feminini, în interpretarea actriţelor Kelly Rohrbach, Alexandra Daddario şi Ilfenesh Hadera, îşi arată formele în faimoasele costume roşii. Pentru a evita ridicolul, regizorul Seth Gordon încearcă să susţină autoironia actorilor. Încercarea nu este întotdeauna încununată de succes.

pamela3

În anii ’90, actorii nu aveau probleme în a se auto-parodia. Pe aceasta se bazează şi noua producţie din 2017. Ceea ce nu înseamnă însă că acţiunea sau dialogurile de acum 20 de ani ar fi fost elaborate sau pasibile de a fi premiate. Cu toate că, în 1996 şi 1997, serialul a fost laureat al premiului pentru televiziune ASCAP.

pamela4

E greu de crezut că există persoane care să nu fi auzit de ea: Pamela Denise Anderson, actriţă şi Pin-up-Girl, a devenit star internaţional după ce a jucat în „Baywatch”. Serialul a fost difuzat în 144 de state şi i-a asigurat Pamelei Anderson statutul de sex-simbol al anilor ’90.

pamela5

Pamela Anderson a debutat în „Baywatch” în anul 1992 şi a rămas în echipă timp de 111 episoade. David Hasselhoff a jucat încă din primele secvenţe. După eşecul primei serii, din 1991, a preluat şi rolul de producător. Din acel moment a început ascensiunea, salvamarul devenind atât magnet pentru public, în general, cât şi pentru femei, în special.

pamela6

 

 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente