Maia Sandu anunță un nou protest împotriva modificării sistemului electoral pe 11 iunie

Maia Sandu
Foto: Privesc.eu

Președinta Partidului Acțiune și Solidaritate, Maia Sandu, anunță despre organizarea unui protest împotriva modificării sistemului electoral care va avea loc pe 11 iunie!

De noi depinde să nu permitem ca țara să fie în întregime capitulată în fața coaliției Plahotniuc-Dodon. Avem o guvernare eșuată și un Parlament ilegitim care vor sa schimbe regulile de joc doar în interesele proprii, pentru a ascunde adevăratele probleme ale oamenilor și pentru a putea controla toate instituțiile în favoarea lor. Noi ne vom opune și vom cere respectarea normelor democratice. În timp ce ei se baricadează în spatele gardurilor și duc o viață luxoasă, ignorând necazurile și greul prin care trec cetățenii, noi vom apăra democrația și speranța acestei țări.

Pe 11 iunie, la 12.00, ne vedem în fața Parlamentului”, a menționat Sandu într-o postare pe pagina sa oficială de Facebook.

Precizăm că, protestul împotriva modificării sistemului electoral a fost anunțat inițial pe data de 28 mai, dar se amână pe motiv că în această zi, în Piața Marii Adunări Naționale, a fost planificată o cursă de ciclism.

 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente