Studenții-masteranzi din diasporă pot să-și facă stagiul de practică la Președinția Republicii Moldova

pre;es

Președinția Republicii Moldova oferă studenților-masteranzi din diasporă oportunitatea efectuării unui program de practica în cadrul instituției. Programul vizează selectarea stagierilor în domeniul economic, agroindustrial şi al administrației publice, domeniul juridic şi relațiilor instituționale, domeniul apărării şi securității naționale, domeniul educației, culturii și cercetării.

„Programul este deschis studenților-masteranzi care își fac studiile în instituțiile de învățămînt din afara Republicii Moldova. Stagiul de practică se efectuează pe bază de voluntariat, iar programul de lucru va fi de minim 20 de ore pe săptămână, pe o perioada de 2 luni. Selectarea candidaților se va desfășura în perioada 1-15 iunie 2017”, susține inițiatorul proiectului, Cristina Buga.

Dacă ești interesat de acest stagiu, trimite un dosar care conține o scrisoare de motivație, una de recomandare din partea unui profesor, CV-ul și o copie a pașaportului la adresa de email [email protected]. Stagiarii selectați vor fi implicați direct în activitatea instituției prezidențiale și vor acorda asistență organizatorică și informațională consilierilor Președintelui Republicii Moldova.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente