(live video) Deschiderea Festivalului Internațional de Film Documentar CRONOGRAF 2017

cronograf
Foto: facebook/CRONOGRAF

Cea de-a XIV-a ediţie a Festivalului Internațional de Film Documentar CRONOGRAF este deschisă astăzi în cadrul unei gale. Vor fi proiectate patru documentare de scurt metraj semnate de regizori moldoveni: ”Fântâna” lui Vlad Ioviță; ”Trânta”, de Anatol Codru; ”Moara”, semnat de Vlad Druc; ”Jocurile copilăriei noastre” de Mircea Chistruga. 

Anul acesta, în cadrul concursului, vor fi proiectate peste 50 de documentare din 30 de țări, selectate din cele peste 700 de filme trimise de regizori şi producători din toate colțurile lumii. Programul complet al filmelor, al evenimentelor din cadrul festivalului și prețul biletelor le aflați aici.

FIFD Cronograf este până la ora actuală cel mai complex festival de film din Republica Moldova și unicul festival de film documentar, lansat în 2001 şi organizat de către OWH Studio, cu susținerea partenerilor săi. Festivalul reprezintă o ocazie unică pentru cinefilii din Chișinău să vadă documentare de calitate din întreaga lume, să discute cu autorii lor și să descopere ultimele tendințe în materie de film documentar.

Urmăriți mai jos gala de deschidere LIVE:

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente