FC Sheriff Tiraspol pentru a noua oară în istorie câștigă Cupa Moldovei

sport
Foto: facebook/fmfmoldova

FC Sheriff câștigă Cup Moldovei pentru a noua oară în istorie. Echipa din Tiraspol este echipa cu cele mai multe trofee din acest turneu. FC Sheriff a învins în finală echipa FC Zarea Bălți cu 5-0. Echipa din Bălți nu a reușit să își apere titlul după ce anul trecut a câștigat acest trofeu.

Echipele au început active partida, prima ocazie a avut-o FC Zaria Bălți în minutul 6 al partidei. După care au urmat câteva atacuri a echipei din Tiraspol la fel fără gol. După mai multe minute de atac a echipei FC Sheriff  fără nici un șut, echipa din Bălți încearcă portarul echipei adverse. Mare ocazie pentru FC Sheriff în minutul 23 al partidei, dar bara transversală salvează echipa FC Zaria Bălți. Ricardinho șutează și, iar bara salvează echipa adversă de gol.

Repriza a doua începe cu golul celor de la FC Sheriff, cel care a înscris golul este Vitalie Damașcan. Bayala înscrie o dublă în 3 minute și scorul meciului este 3-0 în minutul 56 al partidei. Minutul 59 al partidei și Vitalie Damașcan își trece în cont o dublă. În 10 minute s-a decis campioana acestui meci. După care au urmat mai multe încercări a echipei din Bălți de a înscrie golul de onoare, dar echipa din Tiraspol s-a apărat bine. Jo Santos înscrie cel de al cincilea gol al partidei și pune capăt partidei.

După ce a învins acest trofeu FC Sheriff se va concentra pe partida de pe 30 mai împotriva celor de la FC Dacia. FC Sheriff și FC Dacia vor juca ”Meciul de aur” care va decide campioana diviziei naționale de fotbal a Moldovei.

Autor: Constantin Topală 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente