Centrul de Informare și Susținere a Tinerilor Economiști „Certitudine” recrutează voluntari

60c403f7
Foto: aday.kyrenia.edu

Asociația Obștească Centrul de Informare și Susținere a Tinerilor Economiști „Certitudine” anunță apelul de recrutare a voluntarilor pentru ciclul 2017-2018. Aici vei avea posibilitatea să-ți dezvolți propriile competențe și abilități personale și profesionale prin implicare activă în diverse proiecte din domeniul abilitării civice a tinerilor.

Alături de A.O. „Certitudine” și vei avea posibilitatea să te implici în diverse proiecte, activități și inițiative locale aducându-ți contribuția la dezvoltarea sectorului non-profit, educației non-formale, precum și creării unui mediu de dezvoltare a potențialului tinerilor în diverse domenii. Totodată, îți poți tu însuți dezvolta propriile competențe și abilități personale și profesionale, fiind implicat activ în realizarea proiectelor și activităților în domeniul abilitării civice a tinerilor, antreprenoriatului social și durabilității mediului ambiant.

Asociația Obștească Centrul de Informare și Susținere a Tinerilor Economiști „Certitudine” a fost creată în 2002, cu sediul în mun. Bălți, având la active implementarea a peste 30 de proiecte în domeniul abilitării civice a tinerilor, antreprenoriat social, conservarea mediului ambiant și abilitarea antreprenorială a tinerilor în c-ca 35 de localități din nordul Republicii Moldova.

CV-urile pot fi trimise pe adresa: [email protected]

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Elena Baranov
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente