(foto) Doi tineri din Moldova au participat la triatlonul Ironman 70.3

4

Ironman 70.3 reprezintă o serie de curse de tip triatlon pe distanțe lungi, organizate de World Triathlon Corporation (WTC). Fiecare cursă este formată din trei etape consecutive: înot, ciclism și alergat. Triatlonul Ironman este una din cele mai dificile competiții din lume.

Star Kebab – în Spania

Star Kebab este cunoscut nu doar prin lanțul său de restaurante, dar și prin proiectele sale de îndeplinire a visurilor. Recent a fost îndeplinit încă un vis – 2 tineri din Moldova au participat la cursa Ironman 70.3 care a avut loc pe data de 21 mai, în orașul Barcelona.

4

Tinerii sportivi Adrian Stamatin și Cristian Plugaru au avut de depășit o distanță dificilă – 1.9 km de înot în mare, 90 km de ciclism pe traseu și 21.1 km alergat. Toate acestea nu au fost divizate pe zile, ci au avut loc într-o singură zi. Băieții au reușit să parcurgă această distanță în 6 ore și 30 de minute.

1jpg

A fost visul nostru – să parcurgem toată distanța. Am stabilit un scop și am muncit timp de un an ca să ajungem la el. – ne-a povestit Cristian Plugaru, participantul cursei Ironman 70.3. – Obosiți și șocați de greutatea cursei :). Etapa de ciclism a fost un infern deghizat în dealuri. În schimb suntem fericiți și mândri!”, a menționat Adrian Stamatin.

cap cap

jpeg

Visează din plin!

Visele devin realitate! Competiția Ironman 70.3 din Barcelona reprezintă acel caz când rezultatul nu contează – participarea și visul împlinit sunt ceea ce contează, într-adevăr! Cu Star Kebab ești mai aproape de visurile tale

 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente