(video) Top 5 cei mai urmăriți gameri de pe Youtube

collage

În ziua de astăzi video blogerii și în special gamerii se bucură de o popularitate enormă activând pe platforme media precum YouTube și Twich. Unii dintre ei au devenit oameni publici și acum sunt recunoscuți de numeroși fani din întreaga lume. Redacția #diez a realizat topul celor mai vizionați și mai bine plătiți latsplayeri de pe net.

#1. PewDiePie – sau Felix Kjellberg este un comentator de videojocuri, youtuber și scriitor originar din Suedia. El se specializează în mare parte pe jocurile de acțiune, de groază și are un număr îngrozitor de mare de abonați la canalul său circa 55.000.000. Acest număr impunător îl clasează pe primul loc în tot YouTube-ul, fiind cel mai mare canal gestionat de un om. Felix obține niște sume forte mari de la gestionarea acestui canal. Potrivit socialblade.com, suma anuală estimabilă ar fi între $650.000 – $10 milioane.

#2. BrainDit – sau Oleg Brain este un comentator de jocuri pe YouTube. El are cel mai mare canal cu latsplay-uri din runet și la momentul actual canalul său are un număr de 6.000.000 de subscriberi. Brain este de origine ucrainean și este unicul din acest top care își ascunde identitatea și nu o afișează nici pe platformele de socializare. Jocurile sale preferate sunt din categoria survival și action, iar glasul său reușește să te cucerească de la prima audiere și vrei să îl asculți cât mai mult. Potrivit socialblade.com suma estimabilă anuală pe care o obține ar fi între $130.000 – $2 milioane.

#3. RusGameTactics – sau Alexader Plaf, originar din Federația Rusă, este comentator de jocuri, de asemenea face și reportaje de la conferințe de jocuri și review-uri pe canalul său. Numărul de abonați este de 1.800.000, canalul fiind format în ianuarie 2011. Acesta ocupă acum un loc de cinste între cei mai buni latsplayeri de pe YouTube. Potrivit socialblade.com suma anuală pe care o obține este estimată la circa $40.000 – $640.000.

#4. JesusAVGN – originar din Rusia, este un latsplayer care în mare parte este cunoscut prin faptul cum strigă și se sperie în jocurile horror, care de altfel sunt cele mai preferate de el. Canalul său are circa 1.300.000 de abonați și un număr mare de vizualizări. Potrivit Socialblade.com suma anuală estimată este de $8.000 – $130.000.

#5. BlackSilverUfa – sau Artur Fazilov este un gamer și youtuber originar din Rusia. Artur este unul din puținii care vorbește doar despre joc, este foarte liniștit și cumpătat, iar acest fapt îl face deosebit de toți ceilalți. Canalul său are un număr de 1.200.00 de subscriberi. Jocurile sale preferate sunt survaival, horror și jocurile cooperative împreună cu prietenii. Potrivit socialblade.com suma anuală pe care o primește este de aproximativ $22.000 – $350.000.

Nicu Perjun

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente