Topul celor mai active cluburi de fotbal din Divizia Națională pe rețelele de socializare

fmf
Foto: FMF

Pentru ca fanii echipelor să fie mereu la curent cu ceea ce face echipa lor preferată la antrenamente, multe din acestea au create pagini pe rețelele de socializare. Echipele diviziei naționale de fotbal a Moldovei nu sunt o excepție.

Pe aceste pagini fanii pot găsi video-uri de la antrenamente sau rezumatele meciurilor, poze de la antrenamente și meciuri în unele cazuri sunt create și evenimente care invită fnii la meciurile ce urmează să fie jucate. Echipa #diez decis să facă o listă a celor mai urmărite pagini ale echipelor ale diviziei naționale. Echipa FC Ungheni este unica echipă din campionatul Moldovei cae nu are nici pagină de facebook, nici nu este abonată pe instagram.

#1. Zimbru Chișinău

top1

Zimbru Chișinău este echipa cu cele mai multe aprecieri pe facebook, echipa a adunat 11.430 de abonați. Pe instagram au 1.365 de persoane abonate.

#2. Milsami Orhei

top2

Milsami Orhei sunt pe locul doi după numărul de aprecieri pe facebook, aceștia au 4.076 abonați. Pe instagram abonați la această echipă sunt 763 persoane.

#3. Dacia Chișinău

top3

FC Dacia Chișinău are bronzul pentru numărul de urmăritori. Pe instagram sunt urmăriți de 339 persoane, iar pe pagina de facebook 4107 aprecieri.

#4. Sheriff Tiraspol

top4

FC Sheriff Tiraspol are 2591 de aprecieri pe facebook și are cei mai mulți urmăritori pe instagram din toate echipele din țară 1461.

#5. Speranța Nisporeni

top5

FC Speranța Nisporeni este echipa de la mijlocul clasamentului nostru aceasta are 2362 de aprecieri pe facebook și 225 de urmăritori pe instagram.

#6. Zarea Bălți

top6

FC Zarea Bălți este ultima echipă din topul nostru care are peste 2000 de aprecieri pe pagina sa. Echipa din Bălți are 2330 de aprecieri pe pagini de facebook, iar pe instagram sunt mai puțin populari cu doar 172 de abonați.

#7. FC Saxan

top7

FC Saxan este echipa care are doar pagină de facebook și pagina acestora a fost apreciată de 1466 persoane.

#8. Academia Chișinău

top8

FC Academia Chișinău are 1221 de aprecieri pe facebook și 130 de urmăritori pe instagram.

#9. Petroclub Hâncești

top9

FC Petrocub Hîncești este ultima echipă care are peste 1000 de aprecieri. Echipa din Hîncești nu are un cont pe instagram, dar pe facebook are 1304 de aprecieri.

#10. Dinamo-Auto Tiraspol

top10

FC Dinamo-Auto Tiraspol încheie lista cu 472 de aprecieri pe facebook și 57 de abonați pe instagram.

Text de Constantin Topala

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente