(foto, video) Explozie la Manchester Arena soldată cu zeci de victime

ve911z8HMHa1FouezFuR8g
Foto: Peter Byrne / PA Wire / Scanpix / LETA

În noaptea de 23 mai, la Manchester Arena, în timpul concertului interpretei Ariana Grande au avut loc două explozii. Poliția deja a confirmat că sunt numeroase victime. Cauza exactă a exploziilor încă nu este cunoscută.

În timpul concertului Arianei Grande la Manchester Arena au avut loc două explozii. Din declarațiile martorilor reiese că acestea au avut loc îndată după încheierea concertului.

Poliţia confirmă 19 decese şi 50 de persoane rănite în urma acestui incident. PR managerul Arianei Grande a anunțat oficial că interpreta nu a avut de suferit.
DAeFyy9XcAE1P60

Toate serviciile speciale au fost direcționate spre locul incidentului. Echipele de salvare s-au adresat către populație cu rugămintea de a apela la ei doar în caz de urgență, acum toate resursele sunt îndreptate spre ajutorul celor răniți în urma exploziilor.


sursa: cnn.com

Conform informației publicate de BBC, poliția consideră că, cel mai probabil, a avut loc un atac terorist.
În panica creată, numeroși copii nu își pot găsi părinții. Aceştia au fost cazați în hotelurile din apropiere. Pe Twitter circulă hashtagurile #prayformanchester #Manchester #find pentru toți care își caută copiii.

Zona din apropierea Manchester Arena este blocată de către poliție.

Update: Facebook a lansat aplicația safety check pentru Machester.

Update: Zeci și chiar sute de persoane rămân a fi dispărute. În rețelele de socializare este folosit hashtagul #MissinginManchester în scopul  găsirii acestora de către rude și prieteni.

Update: Conform informației prezentate de BBC, campania electorală va fi suspendată pe o perioadă de timp, din cauza presupusului atac terorist.

Știrea se actualizează.
FACEBOOK-MANCHESTER-SAFETY-CHECK-950482

DAeKd8UXoAENaWf

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente