În două zile, trei infracțiuni. Doi tinerii, de 18 și 24 ani, au fost reținuți

handcuffs-2102488-960-720

Doi tineri, de 18 și 24 de ani, originari din satul Baurci, raionul Ceadâr-Lunga au fost reținuți pe urme fierbinți de ofițerii Inspectoratului Național de Patrulare după ce au jefuit mai multe persoane și au sustras 2 taxiuri.

Suspecții, în dimineața zilei de 22 mai, s-au apropriat de un taxi care activa prin satul Baurci din raionul Comrat. Aceștia au lovit taxistul de 29 de ani cu o sticlă în cap și l-au deposedat de mașina de model „Daewoo Nexia”, deplasându-se într-o direcție necunoscută.

Ulterior, următorul caz a fost anunțat de un șofer de taxi de 21 de ani, locuitor al orașului Ceadâr-Lunga. Acesta a comunicat că doi tineri, aflându-se la gara auto au comandat un taxi pentru a fi duși la tabără de odihnă pentru copii din satul Cazaclia. În timpul deplasării, unul dintre pasageri a lovit șoferul cu pumnul în față, la amenințat cu un electroșoc și au sustras din buzunarul taximetristului 580 de lei, după care l-au dat jos din mașină. Prin urmare, suspecții s-au deplasat cu mașina de model „Opel” într-o direcție necunoscută.

Astăzi, 23 mai curent, în jurul orei 07:00, către poliție a fost efectuat un apel de la o doamnă de 55 de ani. Femeia a spus că i-a fost sustrasă geanta în mod deschis, unde se aflau 150 de euro și 1 300 de lei, de persoane necunoscute care se deplasau cu o mașină de model „Opel” în direcția satului Chioselia.

Imediat, angajații Batalionul Sud al INP au intensificat căutările, iar la scurt timp, în satul Doina, raionul Cahul au reținut persoanele suspecte care se deplasau cu mașina sustrasă. La fața locului a fost solicitată grupa operativă care va stabilit toate circumstanțele acestui caz, iar suspecții vor fi pedepsiți conform legislației în vigoare.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente