(foto) Lista fotbaliștilor din Moldova care au ales să joace în cluburi europene

col

Unii jucători de fotbal din Republica Moldova au ales să activeze pentru echipe din alte țări. Dacă anterior v-am prezentat o listă a fotbaliștilor moldoveni care joacă pentru echipe din țările CSI, în continuare vă invităm să faceți cunoștință cu jucătorii care evoluează pentru cluburi europene.

# Alexandru Epureanu (n. 26 septembrie 1986, Chișinău) este un fotbalist moldovean care în prezent evoluează la clubul turcesc Istanbul B.B. și este căpitanul echipei naționale a Moldovei.

Epureanu

 

# Nicolae Calancea (n. 29 august 1986, Chișinău) este un fotbalist din Republica Moldova care în prezent joacă la clubul românesc CS Universitatea Craiova, România.

Nicolae Calancea

 

# Dan Ojog (12 decembrie 1995, Corjova, Moldova), fotbalist moldovean care evoluează pentru echipa Real Betis „B”, Spania.

Dan

 

# Artur Ioniță (n. 17 august 1990, Chișinău, Moldova) este un fotbalist moldovean, care în prezent evoluează la clubul Cagliari Calcio, Italia, din Serie A[1] și la naționala Moldovei.

Ioniță

 

# Eugen Zasavițchi (24 ani) jucător de fotbal din Moldova care evoluează pentru echipa GKS Tychy din Polonia.

Eugen Zavațchi

 

# Nicolae Cebotari (n. 24 mai 1997 Moldova), portar jucător moldovean care evoluează pentru echipa Botev Vratsa din Bulgaria și pentru naționala Moldovei U21.

nicolae cebotari

 

# Denis Marandici (n. 18 septembrie 1996, Moldova) jucător moldovean care evoluează pentru echipa portugheză União de Leiria și naționala Moldovei U21.

denis

# Ion Cărăuș (n. 25 iunie, 1996) jucător moldovean care evoluează pentru echipa din Portugalia, GD Peniche, și pentru naționala Moldovei U21.

peninche-750x403

# Nicolae Matei (n. 12 aprilie, 1997) un fotbalist din Moldova care în prezent joacă pentru echipa US Adriese 1906 din Italia și naționala Moldovei U21.

unnamed

# Eugen Cociuc (11 mai, 1993) jucător moldovean care joacă pentru echipa din Slovacia, MSK Zilina.

unnamed (1)

# Roman Bolbocian (n. 13 mai, 1987) fotbalist moldovean care evoluează pentru echipa ASIL Lysi din Cipru.

bolbo

# Dan Spătaru (n.24 mai 1994, Chișinău) fotbalist din Republica Moldova care în prezent este jucătorul echipei Dinamo București, România.

Dan Spătaru

# Stanislav Namașco (n. 10 noiembrie 1986, Tiraspol) este un fotbalist moldovean care evoluează la clubul grecesc APO Levadiakos pe postul de portar.

unnamed (2)

Constantin Topală

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente