Pe unele dintre cele mai populare grupuri de cumpăr-schimb-vând și de joburi de carieră de pe Facebook, cât și pe jobs.diez.md sau 3333.md au apărut mai multe anunțuri neobișnuite.

O oarecare FRICĂ S.R.L., prezintă oferte foare fierbinți atât de angajare cu salariu motivant, cât și de vânzare-cumpărare.

Iată mesajele care pot fi găsite pe aceste platforme:

VÂND FRICA. IEFTIN

Vând frica. Are o durata de 25 de ani. Am cumpărat-o nouă de la maternitate, unicul proprietar. Bine păstrată. I-am schimbat la timp stereotipurile și prejudecățile. A fost utilizată doar pe teritoriul Moldovei. Este o frică de încredere. M-a băgat în situații din care până acum nu pot să ies. O dau pe mâini bune, unui om lipsit de propria părere și inițiativă. Unui om care știe mai bine cum alții trebuie să trăiască. Care execută fără să se gândească. Care nu se deosebește de alții. Fără idei colorate. Fără aspirații de a fi fericit. Prețul se discută pe loc. Voi fi în țară pe 21 mai. La schimb o dau mai scump. Răspund la telefon și la mesaje.

Dacă și tu vrei să scapi de frică, dacă oferi fiecăruia spațiu de a fi o individualitate, vino pe data de 21 Mai, la marșul de solidaritate „Fără Frică”.
Dă un bip în susținerea campaniei la numărul de telefon:
060491200

vand5

FRICA SRL ANGAJEAZĂ

Angajăm oameni lipsiți de propria părere și inițiativă. Oameni care să execute fără să gândească. Și cel mai important, care să nu se deosebească de alții. Fără idei colorate. Fără aspirații de a fi fericit. Interviurile vor avea loc față în față, la data de 21 mai. Răspund la telefon și la mesaje. Oamenii cu aspirații, visuri, cu prea mult curaj și speranțe, gay, lesbiene și alți ciudați, sunt rugați să nu ne deranjeze.

Dacă acest anunț ți-a trezit un sentiment de nedreptate și dacă tu oferi fiecăruia spațiu de a fi o individualitate, vino pe data de 21 Mai, la marșul de solidaritate „Fără Frică”.
Dă un bip în susținerea campaniei la numărul de telefon:
060491200

angajeaza4

CUMPĂR FRICA DE A FI DIFERIT. URGENT. SCUMP

Om serios. Cumpăr o părere despre cum trebuie eu să fiu. Despre ce haine să port și de ce culoare. Cu cine să trăiesc. Să ies sau nu la marșuri. În cine să cred. La ce vârstă e ok, așa sau altfel. Și ce decizii să iau. Tu știi mai bine cum eu trebuie să fiu. Te rog să mă discuți „pe la spate” sau „față-n-față” dacă mă vezi mai diferit.  Mai cu cercel în ureche. Mai cu freză colorată. Sau de mână cu o persoană de același gen. Tu doar știi mai bine. Tu doar știi că noi trebuie să fim la fel. Cu toții la fel.
Aștept propuneri. Plătesc scump. Voi fi în țară pe 21 mai. Răspund la telefon și la mesaje.

Dacă acest anunț ți-a trezit un sentiment de nedreptate, dacă tu ești un om liber și fericit, dacă oferi fiecăruia spațiu pentru fericire și de a fi o individualitate, vino pe data de 21 Mai, la marșul de solidaritate „Fără Frică”.
Dă un bip în susținerea campaniei la numărul de telefon:
060491200

cumpar12

cumpar13

Dacă ați văzut aceste anunțuri și în altă parte, scrieți-ne în comentarii.