Devino un lider și creează-ți o rețea de colegi în toată Europa. Află cum poți să te înscrii la Forumul Economic din Polonia

polanddd
Foto: nowysacz.pl

Crezi că ai calități de lider? Dacă da, atunci participă la cea de-a 12-a ediție a Forumului Economic al Tinerilor Lideri, care va avea loc în Nowy Sacz, un orășel din sudul Poloniei.

Ce este Forumul Economic al Tinerilor Lideri?

Peste 350 de tineri lideri din 43 de județe se întâlnesc în Polonia pentru a crea idei noi pentru viitorul Europei, alături reprezentanți ai vieții politice, sociale și de afaceri. În cadrul discuțiilor și atelierelor de lucru sunt dezvoltate idei noi, care sunt aplicate în practică și dezvoltate în proiecte menite să genereze o schimbare în viitor. Forumul Economic al Tinerilor Lideri este locul de întâlnire a viitoarelor elite și o șansă de crearea a unei rețele de viitori colegi de pe întreg continentul.

Cine poate participa la Forum?

La Forum sunt așteptați toți tinerii cu vârsta curpinsă între 18 și 35 de ani, care vorbesc bine limba engleză și sunt activi în viața politică, socială și economică, fie că sunt membri ai unei organizații sau instituții. Organizatorii vor evalua experiența participanților, participarea la cursuri, instruiri și seminarii. Scopul principal al Forumului este de a strânge un grup diversificat de persoane din diferite medii și țări, iată de ce organizatorii vor accepta o singură persoană dintr-o organizație.

Cât costă participarea la Forum?

Pentru cetățenii Republicii Moldova, taxa de înregistrare este de 40 de euro, aceasta acoperă cheltuielile pentru cazare. Totodată, participanților din țara noastră le va fi rambursată plata pentru transport, dacă aceasta nu depășește 150 de euro. Iată de ce, organizatorii recomandă să alegeți un bilet de avion econom sau un bilet de tren la clasa a doua.

Cum să aplici?

Dacă vrei să participi, trebuie să completezi un formular în limba engleză până la data de 18 iunie.
Pentru mai multe detalii despre forum, accesează site-ul oficial sau trimite un mesaj la adresa de email [email protected].

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente