(video) Partidul Liberal a lansat campania de colectare a semnăturilor pentru demiterea lui Igor Dodon

ghimpu

Mihai Ghimpu a susținut astăzi o conferință de presă în care a anunțat că Partidul Liberal demarează campania de colectare a semnăturilor pentru demiterea președintelui statului, Igor Dodon.

În ianuarie, fracțiunea partidului liberal a înaintat un proiect de hotărâre pentru suspendarea din funcție a actualului președinte și organizarea unui referendum. „Noi nu avem destule semnături pentru ca acest proiect să fie înregistrat și examinat în Parlament. Ceilalți colegi nu au semnat pentru că mai au nevoie de argumente în favoarea suspendării și demiterii din partea celui care este președinte și încalcă Constituția. El continuă să încalce Constituția, să facă declarații anticonstituționale, fapt care ne impune astăzi să inițiem procedura de demitere cu ajutorul cetățenilor așa cum prevede codul electoral. Astăzi, aici în fața dumneavoastră, lansăm campania de colectare a semnăturilor pentru demiterea președintelui statului”, a declarat liderul Partidului Liberal, Mihai Ghimpu.

Conferința a avut loc chiar lângă primul cort instalat în Grădina Publică „Ștefan cel Mare”. Liderul liberal a menționat că alte corturi urmează să mai fie instalate atât la Chișinău cât și în țară.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente