Recomandări de evenimente pentru ultima zi lucrătoare din săptămână

main
Foto: Diana Feil

A mai trecut o săptămână, ceea ce înseamnă că suntem din ce în ce mai aproape de vară și de temperaturile ridicate din termometre. #diez a făcut o selecție de evenimente pentru ultima zi lucrătoare din această săptămână, care să vă energizeze și relaxeze în același timp.

#1. Academia Artei de a Convinge

Evenimentul este dedicat copiilor care vor să învețe să fie convingători și persuasivi. În cadrul trainingului, cei mici vor își vor dezvolta o gândire critică și vor învăța cum să-și exprime gândurile într-un mod ardumentat.

#2. Expoziția „Food&Drinks 2017”

„Food&Drinks” este o expoziție internațională specializată de produse alimentare și materii prime pentru producerea acestora. Mergi împreună cu întreaga familie pentru a beneficia de reduceri și a gusta cele mai noi produse.

#3. Game on!

De ce ne mai plac jocurile de societate în secolul 21? Pentru că anume ele adună împreună prietenii, cunoști altă lume bună, socializezi și te distrezi. Jocurile sunt noi de fiecare dată când le scoți din cutie. Locuri și jocuri se oferă pe baza principiului primul venit – primul servit. Vă rugăm să veniți cât mai devreme posibil. Acest eveniment, precum și toate programele organizate de ARC, sunt gratuite.

#4. Lansare de carte „Povestea lui COSMIN” de Anastasia Popescu

Anastasia Popescu lansează o carte pentru cei mici. Evenimentul va începe la ora 16.00, pe strada 31 august, iar pe toată durata lui, vizitatorii vor avea posibilitatea să cumpere cartea la un preț promoțional, însoțită de autograful autoarei.

#5. Festivalul Fimului Columbian

Vizionarea unui film este o activitate perfectă după o săptămână întreagă de lucru. Festivalul de Film Columbian va avea loc timp de două zile, pe 19 și 20 mai, în Centrul Cultural Odeon. Programul conține 3 proiecții, printre care și filmul Cabo, un documentar despre Gabriel Garcia Marquez. Filmele vor fi cu subtitrări în limba engleză.

 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente