Dodon este „categoric împotriva marșurilor comunității LGBT”. Ce alte manifestări va organiza

18519751_1847732982134254_5864210896153097795_n

Igor Dodon și-a reiterat poziția în legătură cu marșul de solidaritate cu persoanele LGBT, care va avea loc duminică. Președintele și-a expus părerea „categorica împotriva desfășurării marșurilor comunității LGBT”.

„Am adus la cunoștința Ambasadorului Extraordinar şi Plenipotenţiar al SUA în Republica Moldova, E.S. James D. Pettit că nu este doar poziția mea personală dar și a majorității covîrșitoare a cetățenilor Republicii Moldova. Am menționat foarte clar că astfel de acțiuni contravin flagrant valorilor noastre tradiționale, religiei ortodoxe și moralității. Ele nu pot și nu vor fi acceptate de mine personal, dar și de întreaga societate.”

Mai mult, președintele a anunțat că în această zi, în timpul desfășurării marșului, el va organiza alte manifestări de amploare. „În context am dispus organizarea amplelor manifestări de susținere și promovare a valorilor familiei tradiționale, care vor începe duminică, ora 11.00 în Piața Marii Adunări Naționale”.

Amintim că Igor Dodon a fost invitat să participe la marșul LGBT, invitație pe care a respins-o, motivându-și decizia prin faptul că în această zi, va participa la un program de evenimente în susținerea familiei tradiționale. Invitația la marș a fost făcută în contextul în care Igor Dodon a declarat de mai multe oră că este președintele tuturor cetățenilor din Republica Moldova.

Taguri: #Fără frică
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente