(video) Pleci în vacanță? Planifică următoarea călătorie împreună cu GPSmyCity

Foto harta

Zile lungi, soare din plin, calendarul șoptește „Ia-ți o vacanță!”. Perioada concediilor bate la ușă tot mai insistent. Dacă ai ales destinația, dar nu știi cum să-ți planifici călătoria, GPSmyCity îți vine în ajutor!

Cu o acoperire de peste 1000 de orașe, GPSmyCity este aplicația ce te însoțește atât spre locurile bine cunoscute, cât și cele ascunse de ochii lumii. Descarcă aplicația și vei avea acces la itinerare auto -ghidate din diverse categorii precum: religioase (biserici, mănăstiri), istorice (monumente, castele), culturale (muzee, galerii), shopping (magazine specializate, piețe), dar și de explorare a celor mai populare cartiere ale orașului.  Fiecare itinerar conține o hartă detaliată și o colecție de atracții turistice, însoțite de fotografii și scurte descrieri.

Acestea îți vor permite să descoperi orașul în tempoul tău, oferindu-ți libertatea de a-ți organiza timpul și plimbarea pe placul tău! Itinerarele auto-ghidate sunt modul cel mai ecologic și econom de a explora un oraș nou.

GPSmyCity îți oferă posibilitatea să-ți construiești traseul propriu. Tot ce trebuie să faci este să alegi atracțiile preferate și să le incluzi într-un itinerar personalizat. Astfel, eviți locurile nedorite și călătorești cum îți place.

Datorită sistemului GPS înglobat, aplicația te localizează și îți oferă indicații privind următorii pași. Dacă nu ai acces la internet, vei ști întotdeauna unde te afli, fără ca să te rătăcești.

Mai jos, vei vedea un video realizat pentru itinerarul istoric al orașului Chișinău. Care este cea mai veche clădire din Chișinău? De unde își trage numele orașul? Unde a locuit și creat marele poet A.S. Pușkin? Răspunsurile la toate întrebările le vei afla vizionând video-ul.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente