Rugo Carneval – cel mai grandios carnaval al acestei primăveri

Rugo-Carneval-FB-page-cover-851x315px

Pe 20 mai, toți amatorii de picnic, se vor aduna la Grădina Botanică, pentru a savura din plin tot farmecul primului Carneval din Moldova. Invitatul special, este Delia, care va susține showul său incendiar „Essence of PsiheDelia”. Evenimentul este organizat cu ocazia aniversării de 20 de ani a companiei Rogob.

Organizatorii evenimentului au pregătit o serie de activități captivante, atât pentru adulți cât și pentru copii, astfel încât să aveți parte de o zi minunată cu familia și prietenii.  Se așteaptă timp bun, miros de frigărui de la grătarele instalate pe tot teritoriul, delicii gastronomice, un show muzical excepțional, care o să vă transpună în altă realitate și multă veselie și voie bună.

Mai mult decât atât, toți oaspeții sunt invitați să vină mascați sau pictați, în stilul carnavalurilor adevărate. Ceea ce va transforma evenimentul într-o explozie de culori și personaje.

Showul Deliei, va fi o adevărată aventură muzicală, care combină sunet, dans, și grafică, care va energiza publicul și va oferi o experiență unică, transformând Rugo Carnevalul într-o lume aparte, care va exista paralel cu Chișinăul.

Pe lângă Delia, pe scena carnavalului va evolua și Irina Rimes, basarabeanca care sparge topurile muzicale din România cu hitul său Visele.

Toți doritorii de a participa la eveniment, pot alege unul din cele 3 tipuri de bilete:
Biletul Main – asigură intrarea la eveniment.

Biletul Family – asigură intrarea la eveniment pentru o familie din 2 maturi și 3 copii cu vârsta până la 12 ani.

Biletul Partener – asigură intrare atât pe teritoriul evenimentului cât și în zona pentru parteneri unde va fi amenajată zonă de catering separată, o zonă de relaxare și o zonă de dans.

Biletele la eveniment pot fi cumpărate în toate magazinele Rogob, la casa Bisconcert în Teatrul de Operă şi Balet și online pe Iticket.md.

Și pentru că picnicul este o sărbătoare de familie, copii cu vârsta până la 6 ani vor intra gratuit cu însoțirea părinților.

Vino să sărbătorim împreună cu Rogob gustul pe placul Moldovei, la primul Carneval din Moldova.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente