(foto) Teatrul Național „Eugene Ionesco” te invită la patru spectacole în această săptămână

casatoria-128-1
Foto: Teatrul Eugene Ionesco

Teatrul Național Eugene Ionesco anunță pentru data de 18 mai, spectacolul ,,Ultima noapte la Madrid’’, pentru data de 19 mai, comedia ,,Căsătoria’’, pentru data de 20 mai, comedia ,,Falstaff’’, iar pentru data de 21 mai comedia ,,Arta conviețuirii’’. Toate spectacolele se joacă la ora 18:30.

,,Ultima noapte la Madrid” e un monospectacol cu Ala Menșicov, de Brian McAvera în regia lui Vitalie Drucec. Pe parcursul a 90 de minute spectatorii vor putea urmări viața interioară a ultimii soții a lui Pablo Picasso, un spectacol viu și plin de un amalgam de emoții, de la tristețe la bucurie.

 

 

,,Arta conviețuirii” este un spectacol montat după piesa ,,Zeul carnagiului” a scriitoarei Yasmina Reza. Subiectul central este frustrarea vieții de cuplu. Totul începe în salonul familiei Vallon, unde sosește cuplul Reille, ai căror băiat l-a lăsat fără dinții din față pe Bruno Vallon. Începutul conversației dintre părinți este diplomatic, se respectă normele sociale, dar totul degenerează într-o confruntare puternică, din care ies la suprafață toate nemulțumirile vieții de cuplu. ,,Arta conviețuirii” este o comedie care vă va face să ieșiți din rutina cotidiană și să lăsați toate problemele la o parte.

 

 

Spectacolul ,,Căsătoria’’ de N. Gogol în regia lui S. Sambriț este întâmplare incredibilă în două acte. O căsătorie anunțată, o fată de măritat și mai mulți pretendenți care se ceartă pentru mâna fetei, iar cea care trebuie să lămurească situația este o pețitoare. O analiză comică despre schimbarea care se produce în viața fetelor în momentul măritișului. Încercarea de a-ți găsi „alesul” potrivit naște disperarea – iată o problemă a fetelor din toate timpurile și toate locurile.

 

 

Falstaff este unul dintre cele mai populare personaje născute din pana maiastră a lui Shakespeare. Falstaff este un bătrân mucălit, prietenul lui Henry, cel care va deveni celebrul rege Henrik al V-lea. Falstaff este bufonul pentru care viața este o veșnică sărbătoare, cu petreceri în fapt de noapte, cu mici găinării și cu polemici savante cu printul Henry.

 

 

Detalii despre spectacole găsiți pe pagina de Facebook: Teatrul Național Eugene Ionesco
Informații despre bilete aflați la casa teatrului (telefon 022-233-833 / 079-233-833) sau pe iticket.md.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Elena Baranov
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente